https://www.itopya.com/troya-progam...oc-6gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu nasıl dostumKendim toplamiycam hazır sistem bakiyorum
Dostum pch s class nasıldır bir bilgin varmı ?özelleştir seçeneğinden ramını 16 gb yapabilirsin monütörü ise vatandan alabilirsin geri kalan parayla![]()
Gold Years | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Gainward RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
,kuzenimde var ordan biliyorum altta 4 tane metin 2 açık birde gta 5 en yüksek ayarda 60 fps
![]()
AMD Ryzen ™ 5 3600X 3.8GHz, RX5700 XT 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Güzel olmuş bromMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum bazı özelliklerini yükselttim değiştirmem gereken bir şey var mı ? Nasıl olmuş sence...
kendimde toplayabilirim tek isteğim güzel bişey önermenizNeden hazır Sistem Alacaksınki (kendin Toplarsan daha mantıklı değilmi?)
kanka kendimde toplayabilirim hakiki bir sistem önerin yeterBence yüksek bütçeli sistemleri hazır almak yerine özenle fiyat, performans yerine kalite, fiyat, performans olarak toplanmalı
dostum çok sağol ama biraz daha detaya girsen çünkü açıkçası ben bilgisayardan okadar anlamıyorum ram ekran kartı hadi neyse de anakart hakkında hiçbir bilgim yok sen bana tam sistem tavsiye etsen sevinirimDostum şu monitör fiyat performans olarak birebir 2k 144hz on numara.
Bunu kesinlikle almalısın kalan 8000 tl ile işlemcini ryzen 5 3600 seçmelisin .Rtx 2070 super rtx 2080 iki kartı da indirimleri bekleyerek takip et 4500 tl civari alabilirsin. 16 gb ram eklemeli kasa bileşenini iyi seçmelisin. Gerisi keyfine kalmış.Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD Fiyatı
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com