Udemy Efsane İndirimleri !

fl studio youtubeden de öğrenilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güvenilir ünlü bir site
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

almanca da aldım az önce almanyada yaşarım belki.
Bayağı önerilen bir kurs aslında ama ne bileyim benim öğrenebileceğim tarz bu değil.

Size üzücü bir haberim var... Udemy indirimleri tamamen yalan :) Asıl fiyatlar onlar. Udemy komisyonunu alıyor zaten. Fiyatı belirleyen oradaki kişiler.

Size üzücü bir haberim var... Udemy indirimleri tamamen yalan :) Asıl fiyatlar onlar. Udemy komisyonunu alıyor zaten. Fiyatı belirleyen oradaki kişiler.
bana da öyle geldi

bir de internette üst üste para çektiğinden bahsediliyor
güvenemedim sebepsiz

Hiç mi faydası olmadı ya, RDR 2 oynamak istiyorum ama anlayamadığım için oynayamıyorum en azından o oyunu anlayacak kadar İngilizce öğretir mi?
Kurs iyi zaten kesinlikle öğrenebilirsin ama benim tarzıma uymadı bir süre sonra bıraktım.

Arkadaşlar Udemy sitesinde efsane indirimler var. Bir bakın derim. Bilmeyenler için açıklayayım. Udemy her konuda kurslar satan bir site.Çoğu insan pahalı diye alamıyordu ama bugüne özel efsane bir indirim var. Ben 100+ saatlik bit programa dillerini içeten kurs aldım. 330 liradan 37 liraya düşmüş. Bence kaçırmayın herkes istediği kursları alsın. Son 4 saat kaldı bitmesine.
www.udemy.com
Can Değer bedava ders veriyor. O nedenle hiç girmem Udemy işlerine 1 kuruş bile harcamam.

İngilizce kursu alan var mı? Ben alacağım ama emin olmak istiyorum.
Ben aldim ingilizce kursu gayet güzeldi serdar hocanin Özel Ders Formatında Sıfırdan Zirveye Ingilizce Eğitim Seti almıştım ve bitirdim. Anlatim mükemmeldi. Almadan önce de b2 duzeyinde ingilizcem vardi. Bu kurs ve kaynak kitaplar sayesinde ileri düzey advanced ingilizce konuşabiliyorum şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,887
Üyeler
195,191
Son üye
emrahe32
Geri