Neler Yeni

Oyun önerisi/Sevdiğiniz oyunlar

Valla artık oynadığım bitirdiğim oyunları 2. kez bitirmekten sıkıldım varsa şöyle ben beğendim hikayesi güzel dediğiniz oyunlar önerebilirsiniz
mafia serisini bitirdim=mafia 3 pek beğenmedim
cod un oyunlarını bitirdim hepsi güzeldi bana göre(warzone harriç o mp)
gta 5 e kadar bitrdim gta sa hala fav
mirrors edge yi oynadım
crysis ve far cry i oynadım
left 4 dead leri oynadım
payday oynadım
warband oynadım ona göre önerirseniz sevinirim
kısa istiyorsan : dishonored 1/2/death of outsider
bioshock 1/2 3. oyun bana fazla güzel gelmedi ve önceki oyunlarla bağlantısıda yok half-life 1/2 ep 1 ep 2
uzun istiyorsan: skyrim , rdr2, witcher 3 ve 2 dlc si

Valla artık oynadığım bitirdiğim oyunları 2. kez bitirmekten sıkıldım varsa şöyle ben beğendim hikayesi güzel dediğiniz oyunlar önerebilirsiniz
mirrors edge yi oynadım
left 4 dead leri oynadım
payday oynadım
Online da r6s oynamalısın çok güzel.

The walking dead the telltale series

mirrors edge yi oynadım
left 4 dead leri oynadım
payday oynadım
assassins creed serileri efsane

the long darkın hikayesi nasıl neye dayanıyor amaç ne videolarına baktımda anlamadım pek anlatabilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cumartesiye kadar yokum stajlar var yarından itibaren 3 gün cumartesi gireriz olur
daha oyun tam tamamlanmış değil dostum. oyunda 2 tane ana karakter var bunlar önceden karı kocaymış ama boşanmışlar. karı bi gün eski kocasının yanına gelir ve onu iyileştirmek istediği birtakım insanların yanına götürmesini ister çünkü onu oraya götürebilecek tek kişi eski kocasıdır ve eski kocası aynı zamanda uçak pilotudur. bunlar giderken uçak havada arızalanır ve yere düşerler. eski kocası karısını aramak için gecesini gündüz yapar ama karısı ona bakmadan koşarak uzaklaşmıştır. devamını da söylersem oynayasın gelmez ama gerçekten güzel oyun beni sardı hikayesi güzel tek kötü yanı oyun tam tamamlanmış değil ve grafikleri pek güzel değil

daha oyun tam tamamlanmış değil dostum. oyunda 2 tane ana karakter var bunlar önceden karı kocaymış ama boşanmışlar. karı bi gün eski kocasının yanına gelir ve onu iyileştirmek istediği birtakım insanların yanına götürmesini ister çünkü onu oraya götürebilecek tek kişi eski kocasıdır ve eski kocası aynı zamanda uçak pilotudur. bunlar giderken uçak havada arızalanır ve yere düşerler. eski kocası karısını aramak için gecesini gündüz yapar ama karısı ona bakmadan koşarak uzaklaşmıştır. devamını da söylersem oynayasın gelmez ama gerçekten güzel oyun beni sardı hikayesi güzel tek kötü yanı oyun tam tamamlanmış değil ve grafikleri pek güzel değil
önemli olan grafik değildir oyunun hikayesidir bence müx grafikleride olupda kötü hikayesi olan oyunlarda varke .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,613
Üyeler
173,221
Son üye
reithesavage
Geri