Neler Yeni

Öneri Hikayeli Oyun Önerisi

omerdgn42

80+ Bronze
Ordan sonra oyun dahada güzelleşiyor bence
1. sezon hikaye olarak mükemmeldi bence. Ama diğer sezonlar oynanış ve grafik açısından mükkemeldi hikaye olarakta gayet iyiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son clementine ı br yere kapamışlardı köpek ısırdıktan sonra
Oooo oradan sonra neler oluyor bir bilsen bazı kaybettiğimizi sandığımız kişilerle falan karşılaşıyoruz

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
Bütçe sıkıntım yok.
Bitirdiğim veya sevmeyip yarım bıraktığım oyunlar:
Anomally Agent
Batman tüm arkham serisi Origins dahil
Cod eski mw üçlemesi
far cry 3 sevmedim 6. saatte bıraktım
Mafia 1 ve 2
Marvel Spider Man
Uncharted 4
TWD telltale sadece 1. sezon
Wolfenstein The New Order
Gta 5
Red Dead Redemption 1 ve 2
Detroit Become Human
Telltale Batman 1. sezon
Crysis yarıda bıraktım.
Kesin unuttuğum vardır.
Battlefield 3 oyna kesinlikle hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Mankan
Battlefield 3 oyna kesinlikle hocam.
battlefield 3 de google dan giriliyormuş herhalde ve uğraştırıcıymış galiba.

1. sezon hikaye olarak mükemmeldi bence. Ama diğer sezonlar oynanış ve grafik açısından mükkemeldi hikaye olarakta gayet iyiydi

Oooo oradan sonra neler oluyor bir bilsen bazı kaybettiğimizi sandığımız kişilerle falan karşılaşıyoruz
haydaaa

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Death stranding.

Pc sürümü nasıl bilmiyorum ama ps sürümünü severek oynuyorum. Oyun ilk başlarda bir tık sıkıyor gibi oluyor ama sonra bir anda açılıyor ve sürekli oynama isteği geliyor.
Hocam o oyunun bir oynanış sekanslarını özetler misiniz yani yürüme simulatörü yapmamıştır kojima abim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Mankan

çok merak ettim şimdi indiresim geldi

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Hocam o oyunun bir oynanış sekanslarını özetler misiniz yani yürüme simulatörü yapmamıştır kojima abim
Hocam genel olarak kargo teslim etme oyunu ama o kadar garip olaylar oluyor ki oyunun heyecanı oralarda zaten ama onları söylesem spoiler olur. Oyunun ilk 5-6 saati yürüme simulatörü diyilebilir ama sonra çok az yürüyorsunuz bir çok araç açıyorsun zaten. Ama her yere araç ile de gidemiyorsun engeller oluyor onları farklı şekillerde geçmen gerekiyor. Oyunun sevdiğim yönlerinden biri de online oyun olmamasına rağmen diğer oyuncular ile etkileşimde oluyorsun sürekli. Bir yere merdiven bırakmış biri oluyor sen onun merdiveni kullanıp rahatça geçebiliyorsun veya sen bir yere halat bırakıyorsun bir başkası oynarken orda senin bıraktığın halat oluyor onu kullanıyor ve sana beğeni gönderebiliyor. Ayrıca oyunda kargo teslim ederek yeni özellikler açıyorsun ben o özelliklere genelde oha be bunu da mı düşünmüşler, bu da mı varmış gibi tepkiler veriyorum. :D

Kısaca oyun yürüme simulatörü olarak başlıyor ama daha sonra aksiyon gerilimli kargo simulatörüne dönüşüyor. İlk 5 saat civarını geçene kadar oyunu bırakmazsan devamında bırakamıyorsun zaten. Ben o 5 saatlik serüvende 2 kez bıraktım aylar sonra tekrar başladım ve 20 saat oldu şimdilik.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Hocam genel olarak kargo teslim etme oyunu ama o kadar garip olaylar oluyor ki oyunun heyecanı oralarda zaten ama onları söylesem spoiler olur. Oyunun ilk 5-6 saati yürüme simulatörü diyilebilir ama sonra çok az yürüyorsunuz bir çok araç açıyorsun zaten. Ama her yere araç ile de gidemiyorsun engeller oluyor onları farklı şekillerde geçmen gerekiyor. Oyunun sevdiğim yönlerinden biri de online oyun olmamasına rağmen diğer oyuncular ile etkileşimde oluyorsun sürekli. Bir yere merdiven bırakmış biri oluyor sen onun merdiveni kullanıp rahatça geçebiliyorsun veya sen bir yere halat bırakıyorsun bir başkası oynarken orda senin bıraktığın halat oluyor onu kullanıyor ve sana beğeni gönderebiliyor. Ayrıca oyunda kargo teslim ederek yeni özellikler açıyorsun ben o özelliklere genelde oha be bunu da mı düşünmüşler, bu da mı varmış gibi tepkiler veriyorum. :D

Kısaca oyun yürüme simulatörü olarak başlıyor ama daha sonra aksiyon gerilimli kargo simulatörüne dönüşüyor. İlk 5 saat civarını geçene kadar oyunu bırakmazsan devamında bırakamıyorsun zaten. Ben o 5 saatlik serüvende 2 kez bıraktım aylar sonra tekrar başladım ve 20 saat oldu şimdilik.
İlgimi çekmedi değil bir deneyeceğim teşekkürler.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
İlgimi çekmedi değil bir deneyeceğim teşekkürler.
Rica ederim hocam kesinlikle öneririm. Bir deneyin sarmazsa youtube üzerinden oyunun videolarında ortalarda bazı yerlere bakarsın oyun nasıl yerlere dönüyor daha iyi anlarsın demek istediğimi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,142
Üyeler
163,435
Son üye
ErhanSeref
Top Bottom