Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,512
320 biraz samsung 860 evo write sorunu yazarsan bir sürü yaşayan insanlar göreceksiniz.Çok merak ettim kaça düştü?
320 biraz samsung 860 evo write sorunu yazarsan bir sürü yaşayan insanlar göreceksiniz.Çok merak ettim kaça düştü?
Ayak altından ayar yapınca sallanmıyor.Bende sallanıyor İnterneten bazı şikayetlere de baktım, bazı kişiler de sallanıyor diyor
Yaptım zaten. Hatta ilk aldığım zamanlarda vidaları falan 3 4 günde bir iyica sıkıştırdım. Yine de oluyor. Neyse yapacak bir şey yokAyak altından ayar yapınca sallanmıyor.
kağıt koysana altınaYaptım zaten. Hatta ilk aldığım zamanlarda vidaları falan 3 4 günde bir iyica sıkıştırdım. Yine de oluyor. Neyse yapacak bir şey yok
Kanka altına kağıt koydum. Ama zaten masa üstten(bacakların bağlandığı noktadan) sallanıyor. Ucuz bir şeyse alır bakarım da pek işe yarayacağını sanmıyorum. Sağol yinedekağıt koysana altınaya da masa altı bantları var onlardan bir iki tane koy çözülür
10 tl falandır diye biliyorum , masa üstten sallanıyorsa üst tahtasını alır marangozda ona uyacak şekilde ayak yaptırırdımKanka altına kağıt koydum. Ama zaten masa üstten(bacakların bağlandığı noktadan) sallanıyor. Ucuz bir şeyse alır bakarım da pek işe yarayacağını sanmıyorum. Sağol yinede