AS A SKORZ
80+ Bronze
- Katılım
- 24 Mart 2020
- Mesajlar
- 1,113
- Reaksiyon skoru
- 329
klavyemde bazı tuşlar soyuldu az da olsa e beyaz olduğunu gördüm bende beyaz klavyeleri seviyorum bildiğiniz soyma yöntemi varmı hepsini soyacağım.
demekki klavye tuş yazıları lazerle yazılmamışklavyemde bazı tuşlar soyuldu az da olsa e beyaz olduğunu gördüm bende beyaz klavyeleri seviyorum bildiğiniz soyma yöntemi varmı hepsini soyacağım.
demekki klavye tuş yazıları lazerle yazılmamış
Hayatımda ilk kez klavyesindeki tuşları soymak isteyen bir insan gördüm , vay be.
Soymak yerine direk beyaz keycap alabilirsin aslında hem daha sağlıklı olur hemde daha uzun süre dayanır.klavyemde bazı tuşlar soyuldu az da olsa e beyaz olduğunu gördüm bende beyaz klavyeleri seviyorum bildiğiniz soyma yöntemi varmı hepsini soyacağım.
onlar satılıyormu satılmıyor diye biliyorumSoymak yerine direk beyaz keycap alabilirsin aslında hem daha sağlıklı olur hemde daha uzun süre dayanır.
valla hiç karşılaşmadım teknik bilimyorumklavyemde bazı tuşlar soyuldu az da olsa e beyaz olduğunu gördüm bende beyaz klavyeleri seviyorum bildiğiniz soyma yöntemi varmı hepsini soyacağım.
https://tr.banggood.com/White-Dual-...RY&createTmp=1&cur_warehouse=CN#jsReviewsWrap Bu ucuz ve iyi gibionlar satılıyormu satılmıyor diye biliyorum
zımparaklavyemde bazı tuşlar soyuldu az da olsa e beyaz olduğunu gördüm bende beyaz klavyeleri seviyorum bildiğiniz soyma yöntemi varmı hepsini soyacağım.
ne alaka hırsızlıklahırsızlığı desteklemiyorum