Yardım Sesim Discord vb. yerlerde çok ince ve hızlandırılmış gibi gidiyor, sorun nedir?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O bölgede "Ses aygıtları" da yok.
“SES AYARLARI”na tıkla. Ve mikrofonuna sağ tıklayıp özellikler seçeneğini seç. Ayarları bir gözden geçir.

Başlığı düzeltir misiniz lütfen

Aklıma tek bir şey geldi.
Sesin gerçekten tok gibi ince olabilir.

Uygunsuz dil
“SES AYARLARI”na tıkla. Ve mikrofonuna sağ tıklayıp özellikler seçeneğini seç. Ayarları bir gözden geçir.

Sorun yok gözüküyor fakat sesim hızlı bir şekilde gidiyor. Ses kartını alalı 4 ay olmadı, ses kartını çıkartıp takınca düzelmişti fakat biglisayarı yeniden başlatınca yine eskisi gibi sesim hızlı gitmeye devam etti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklıma tek bir şey geldi.
Sesin gerçekten tok gibi ince olabilir.

Canım kardeşim, abim bak benim sesim o kadar hızlı değil. Çevremede test ettirdim onlarında aynı hızlı gidiyor. Anlama kıtınız mı var?

Başlığı düzeltir misiniz lütfen

Neden?

Sorun yok gözüküyor fakat sesim hızlı bir şekilde gidiyor. Ses kartını alalı 4 ay olmadı, ses kartını çıkartıp takınca düzelmişti fakat biglisayarı yeniden başlatınca yine eskisi gibi sesim hızlı gitmeye devam etti.

Canım kardeşim, abim bak benim sesim o kadar hızlı değil. Çevremede test ettirdim onlarında aynı hızlı gidiyor. Anlama kıtınız mı var?

Neden?

Capslock yasak adam gibi yazın başlığı

Hala aynı, değişen bir şey yok. Sesler bana çok iyi geliyor ama benim sesim hızlı gidiyor. Başkalarıda denedi onların seside aynı benimki gibi hızlı gidiyor. Yani benim sesim ince değil.

Capslock yasak adam gibi yazın başlığı

İnsan gibi bir dilde uyarabilirsin. Tersleme hakkın yok, uslubunu düzelt.

Neden?
Fikrimi yazdım ne biçim konuşuyorsun?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,484
Üyeler
184,171