asemih159
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 664
“Ses aygıtları”nı seç. Ardından mikrofonuna sağ tıkla ve özellikleri seç. Sonra bas, tiz , db gibi ayarları değiştirmeyi dene.
“Ses aygıtları”nı seç. Ardından mikrofonuna sağ tıkla ve özellikleri seç. Sonra bas, tiz , db gibi ayarları değiştirmeyi dene.
“SES AYARLARI”na tıkla. Ve mikrofonuna sağ tıklayıp özellikler seçeneğini seç. Ayarları bir gözden geçir.O bölgede "Ses aygıtları" da yok.
“SES AYARLARI”na tıkla. Ve mikrofonuna sağ tıklayıp özellikler seçeneğini seç. Ayarları bir gözden geçir.
Aklıma tek bir şey geldi.
Sesin gerçekten tok gibi ince olabilir.
Başlığı düzeltir misiniz lütfen
Sorun yok gözüküyor fakat sesim hızlı bir şekilde gidiyor. Ses kartını alalı 4 ay olmadı, ses kartını çıkartıp takınca düzelmişti fakat biglisayarı yeniden başlatınca yine eskisi gibi sesim hızlı gitmeye devam etti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Canım kardeşim, abim bak benim sesim o kadar hızlı değil. Çevremede test ettirdim onlarında aynı hızlı gidiyor. Anlama kıtınız mı var?
Neden?
Sonuç nedir?
Capslock yasak adam gibi yazın başlığı
Fikrimi yazdım ne biçim konuşuyorsun?Sorun yok gözüküyor fakat sesim hızlı bir şekilde gidiyor. Ses kartını alalı 4 ay olmadı, ses kartını çıkartıp takınca düzelmişti fakat biglisayarı yeniden başlatınca yine eskisi gibi sesim hızlı gitmeye devam etti.
Canım kardeşim, abim bak benim sesim o kadar hızlı değil. Çevremede test ettirdim onlarında aynı hızlı gidiyor. Anlama kıtınız mı var?
Neden?
Anlama kıtınmı var ne demek ben senin kardeşinmiyim?Ne biçim? Gayet düzgün anlatmışım bence.