2 gün içinde 5k ya pc almam gerek

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,333
Kardeşimle ders saatlerimiz çakışıyor telefondan cidden anlaşılmıyor bide benim tel iyi değil internet hiç iyi değil hızlı bir şekilde almam gerek önerilerinizi bekliyorum oyunda oynayacağım sıkmasın

noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün önerdiğim sisteme baksaydın şimdi 300tl zamlanmış

Dün babam evde değildi dediğin sisteme baktım toplu bir yerden taksitle alma imkanım yok mu ssd yi başka yerden alabilirim

Birde inventus cidden o kadar antiyim ki unlostla çöp sistemleri sattılar

Bak o olabilir taksitle artabilir ona okeyim o normal taksitle alınabilecek ssdsini dışarıdanda alabileceğim sistem yok mu aga derslere telefon dan girince cidden dinleyesim gelmiyor

Bak o olabilir taksitle artabilir ona okeyim o normal taksitle alınabilecek ssdsini dışarıdanda alabileceğim sistem yok mu aga derslere telefon dan girince cidden dinleyesim gelmiyor

2. El toplayabilirsin mesela işlemci+anakart 2. El ekran kartı sıfır gibi

işlemci 3100
inno3d 1660s
ssd alma yerine https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-apacer-panther-as340-240gb-2-5-sata-3-0-fiyati,480884339.html
Fiyat:5155
knk 240 gb günümüz oyunları için ideal değil artık 1 tb hdd hdd geride kaldı ve o sistem önceden daha ucuz değilmiydi

Ya hocam bende 2. El yanlısıydım 5k ya cidden müq sistem toplarım babamdan dolayı al bitsin işinde ama iyi ki vatandan zorlamıyor ikinci elede biraz karşı teknolojide ne kadar anlatsam yine karşı çıkar o gamegaraj güzele benzziyor

knk 240 gb günümüz oyunları için ideal değil artık 1 tb HDD HDD geride kaldı ve o sistem önceden daha ucuz değilmiydi
Önceden daha ucuzdu çünkü kur daha düşüktü, 240gb yetersiz farkındayım ama bu bütçe bandında olan bu

Geri