Kesinlikle.Forum kültürü nedir ? daha türkçeyi bile konuşamayan insanlarla forumda tartışmak mı ? yoksa günde yüz tane troll konu açılmasına rağmen hiçbir şey yapılmaması mı ?
Kesinlikle.Forum kültürü nedir ? daha türkçeyi bile konuşamayan insanlarla forumda tartışmak mı ? yoksa günde yüz tane troll konu açılmasına rağmen hiçbir şey yapılmaması mı ?
Kronik sorunlu(!)Okuma yazma hızları düşük
kanka imzanda anime seveler yazıyoKronik sorunlu(!)
Evet animelere bayılırımkanka imzanda anime seveler yazıyo
hayır "seveler"yazıyoEvet animelere bayılırım
Düzelttimhayır "seveler"yazıyo![]()
forum kültürü özgürgüktürForum kültürü nedir ? daha türkçeyi bile konuşamayan insanlarla forumda tartışmak mı ? yoksa günde yüz tane troll konu açılmasına rağmen hiçbir şey yapılmaması mı ?
Tamam.forum kültürü özgürgüktür
O kadar ban yediysen sorunu onlar da değil kendin de araman lazım. Bu forumda kaç ban yedin ?Aga,
1 moderatör eksi hesabıma 1 yıl ban attı
1 gün sonra başka moderatör 1 hafta ban attı.
1 hafta sonra açıldı ban. 1 yıl ban boşa gitti.
1 yıl banın sebebinde "Seneye Gel" yazıyordu.
Aga trollük yapmıştım ondan yedim. Adamlara bişi demedim ki o mesajda?O kadar ban yediysen sorunu onlar da değil kendin de araman lazım. Bu forumda kaç ban yedin ?
Soru işaretinden önce boşluk bırakarak öz Türkçemizi lütfen bozmayalım. @Mehmet Yılmaz arkadaşa yazım kurallarından ban atabilirmisiniz?Forum kültürü nedir ? daha türkçeyi bile konuşamayan insanlarla forumda tartışmak mı ? yoksa günde yüz tane troll konu açılmasına rağmen hiçbir şey yapılmaması mı ?