Bütçe belirtin.Ve taşınabilir SSD yerine klasik bir SSD ve Hardisk kutusu ile daha uygun fiyata alabilirsin
200 300 arasıfiyat nedir?
200 300bütçe kaç gb olsun https://www.hepsiburada.com/sandisk...VAVSWz5T2cWOBVi4KqVTXuHOyWZ0hvmUaApZBEALw_wcB olabilir mesela
o fiyata bulmak zor normal bir ssd alıp gönderdiğim resimdeki gibi bir aparat ile usb bağlantılı kullanabilirsin.pc yi sökebilmek gibi bi ihtimalim yook bütçe 200 300 uygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
200 300 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
200 300
siz böyle mi kullanıyor sunuz ?o fiyata bulmak zor normal bir ssd alıp gönderdiğim resimdeki gibi bir aparat ile usb bağlantılı kullanabilirsin.
evet böyle kullanıyorumsiz böyle mi kullanıyor sunuz ?
peki sisteminiz nasıl ve ssd çok fark etti mievet böyle kullanıyorum
fakat aparatı bulması biraz uğraştırdı
sisteme takmadın dizi arşivi olarak kullanıyorum doldurup bir kenara koyuyorum izlemek istedigimde çıkarıp işimi görüyorum fakat benim gibi kullanacaksan hdd çok daha rahat oluyor 2.5 hdd'ler iş görüyorpeki sisteminiz nasıl ve ssd çok fark etti mi
yok ben oyunlar için araştırıyorumsisteme takmadın dizi arşivi olarak kullanıyorum doldurup bir kenara koyuyorum izlemek istedigimde çıkarıp işimi görüyorum fakat benim gibi kullanacaksan hdd çok daha rahat oluyor 2.5 hdd'ler iş görüyor