Tyler Durden
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Tüm seri indirimde sizce Assassin's Creed Unity 20 liraya alınır mı önerir misiniz
Ben olsam almazdım.Unity serinin en çöp oyunlarından.20tlye Epic Gamesden AC:Odyssey alırdım,zaten sıklıkla indirime giriyor.Tüm seri indirimde sizce Assassin's Creed Unity 20 liraya alınır mı önerir misiniz
20tl mi? 270lik oyunu 20 ye mi indiriyorlarBen olsam almazdım.Unity serinin en çöp oyunlarından.20tlye Epic Gamesden AC:Odyssey alırdım,zaten sıklıkla indirime giriyor.
Hayır 80 TL'ye iniyor kupon ile 20 TL'ye geliyor.20tl mi? 270lik oyunu 20 ye mi indiriyorlar
Normal indirimlerle 80Tlye düşüyor,60Tl'lik indirimide kullanınca 20TL'ye alınabiliyor.20tl mi? 270lik oyunu 20 ye mi indiriyorlar
60TL'lik kupon bitti diye biliyorum var mı hala?Normal indirimlerle 80Tlye düşüyor,60Tl'lik indirimide kullanınca 20TL'ye alınabiliyor.
Bende iki tane var hala.60TL'lik kupon bitti diye biliyorum var mı hala?
nasıl edindin kullanmanın bir sınırı yok galiba?Bende iki tane var hala.
Rocket League'yi ücretsiz bir şekilde alırsan 60TL'lik kuponu kazanabilirsin.(1kasıma kadar geçerli)60TL'lik kupon bitti diye biliyorum var mı hala?
Biri GTA 5 bedava olduğu zaman geldi, diğeri Rocket League bedava olduğu zaman geldi.nasıl edindin kullanmanın bir sınırı yok galiba?