Muammer Beytekin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,189
Halk'ın eğitilmesine gerek yok devlettekiler eğitilmiş olsa üretim yapıyor olurduk halkın eğitimi hukukta ortaya çıkar.
Yatırım her zaman getiridir. Hastane olmasa şuan hepimiz ölmüştük. Yollar olmasa teslimatlar veya ulaşım kötü olacağı için yabancı yatırımcı hatta yerli yarımcı neden yatırım yapsın? Köprü olmaz ise Avrupa yakasına nasıl geçerim?Ülkende getirisi olmayan icraatler fazla olunca tarıma teknolojiye destek vermeyince fabrikaları satınca enflasyon da yükseliyor.
Öyle eğitim değil, okullardaki eğitimden bahsediyorum.Halk'ın eğitilmesine gerek yok devlettekiler eğitilmiş olsa üretim yapıyor olurduk halkın eğitimi hukukta ortaya çıkar.
Milyon devlet için hiçbir şey.şu saraya ve diyanete milyon dolarlar gitmemesi lazım öncelikle gerisi yavaşça düzelir zaten
Ben de ondan bahsediyorum bizim ülkede eğitim işlemez liyakat ve torpil işler o yüzden torpille bakan yapılan insanların eğitilmesi lazım ki ülke bu hallerden kurtulsun.Öyle eğitim değil, okullardaki eğitimden bahsediyorum.
Mesela berat albayrak recep Tayyip Erdoğan ın damadı yani onda da torpil var diyebiliriz.Ben de ondan bahsediyorum bizim ülkede eğitim işlemez liyakat ve torpil işler o yüzden torpille bakan yapılan insanların eğitilmesi lazım ki ülke bu hallerden kurtulsun.
Aaa sen yoksa o yol ve köprülerin özel firmalara yaptırıldığını ve bize her sene hayvan gibi vergilerle yansıdığını bilmiyormusun?Yatırım her zaman getiridir. Hastane olmasa şuan hepimiz ölmüştük. Yollar olmasa teslimatlar veya ulaşım kötü olacağı için yabancı yatırımcı hatta yerli yarımcı neden yatırım yapsın? Köprü olmaz ise Avrupa yakasına nasıl geçerim?
Boş icraatları yok.
Liman yapmakta mı sana göre boş icraat?
Müslüman ve halkının çoğu Türk olan bir ülkeyi avrupa birliğine anca rüyamızda alırlar.euro gecek. Ilk etabda yardimci olurum. Sonra sizlere birakirim. Masslariniz euro alirsiniz
Yaptıkları icraatları kiralatıp daha fazla yapıyorlar ama haklısın özel firmalar biraz fazla para alıyor.Aaa sen yoksa o yol ve köprülerin özel firmalara yaptırıldığını ve bize her sene hayvan gibi vergilerle yansıdığını bilmiyormusun?
Burda sorun yol yapılması değil
Sorun sadece yol yapılması.
Sen gidip eğitime,üretime,bilime,sanayiye gerekli desteği yapmayıp sadece bazılarının gözünü boyamak için cami,yol,köprü yaparsan sonun böyle olur.
Yol yapıyorsun ama vatandaş 10k dolarlık arabaya 300k verip geçiyor.
Tmm diyelim almadilarda veya almazda. Ülke yöneten baskanlar her yere el atmakilar ve fabrika, sanayi, halka saglam temel kurmalilar. Technology bilim acik olmalilar.Müslüman ve halkının çoğu Türk olan bir ülkeyi avrupa birliğine anca rüyamızda alırlar.
Haklısın.Tmm diyelim almadilarda veya almazda. Ülke yöneten baskanlar her yere el atmakilar ve fabrika, sanayi, halka saglam temel kurmalilar. Technology bilim acik olmalilar.
Lakin cok zor görünüyor.
menderes sonra herkes cebini ve yoldaslarini yol verdi. Koltuk sevdasi for ever diye diye fakiri verem etiler