Dolar nasıl düşer biz düşürebilir miyiz?

Halk'ın eğitilmesine gerek yok devlettekiler eğitilmiş olsa üretim yapıyor olurduk halkın eğitimi hukukta ortaya çıkar.

Ülkende getirisi olmayan icraatler fazla olunca tarıma teknolojiye destek vermeyince fabrikaları satınca enflasyon da yükseliyor.
Yatırım her zaman getiridir. Hastane olmasa şuan hepimiz ölmüştük. Yollar olmasa teslimatlar veya ulaşım kötü olacağı için yabancı yatırımcı hatta yerli yarımcı neden yatırım yapsın? Köprü olmaz ise Avrupa yakasına nasıl geçerim?
Boş icraatları yok.
Liman yapmakta mı sana göre boş icraat?

şu saraya ve diyanete milyon dolarlar gitmemesi lazım öncelikle gerisi yavaşça düzelir zaten

Öyle eğitim değil, okullardaki eğitimden bahsediyorum.
Ben de ondan bahsediyorum bizim ülkede eğitim işlemez liyakat ve torpil işler o yüzden torpille bakan yapılan insanların eğitilmesi lazım ki ülke bu hallerden kurtulsun.

Ben de ondan bahsediyorum bizim ülkede eğitim işlemez liyakat ve torpil işler o yüzden torpille bakan yapılan insanların eğitilmesi lazım ki ülke bu hallerden kurtulsun.
Mesela berat albayrak recep Tayyip Erdoğan ın damadı yani onda da torpil var diyebiliriz.

😂euro gecek. Ilk etabda yardimci olurum. Sonra sizlere birakirim. Masslariniz euro alirsiniz

Yatırım her zaman getiridir. Hastane olmasa şuan hepimiz ölmüştük. Yollar olmasa teslimatlar veya ulaşım kötü olacağı için yabancı yatırımcı hatta yerli yarımcı neden yatırım yapsın? Köprü olmaz ise Avrupa yakasına nasıl geçerim?
Boş icraatları yok.
Liman yapmakta mı sana göre boş icraat?
Aaa sen yoksa o yol ve köprülerin özel firmalara yaptırıldığını ve bize her sene hayvan gibi vergilerle yansıdığını bilmiyormusun?

Burda sorun yol yapılması değil
Sorun sadece yol yapılması.
Sen gidip eğitime,üretime,bilime,sanayiye gerekli desteği yapmayıp sadece bazılarının gözünü boyamak için cami,yol,köprü yaparsan sonun böyle olur.

Yol yapıyorsun ama vatandaş 10k dolarlık arabaya 300k verip geçiyor.

😂euro gecek. Ilk etabda yardimci olurum. Sonra sizlere birakirim. Masslariniz euro alirsiniz
Müslüman ve halkının çoğu Türk olan bir ülkeyi avrupa birliğine anca rüyamızda alırlar.

Aaa sen yoksa o yol ve köprülerin özel firmalara yaptırıldığını ve bize her sene hayvan gibi vergilerle yansıdığını bilmiyormusun?

Burda sorun yol yapılması değil
Sorun sadece yol yapılması.
Sen gidip eğitime,üretime,bilime,sanayiye gerekli desteği yapmayıp sadece bazılarının gözünü boyamak için cami,yol,köprü yaparsan sonun böyle olur.

Yol yapıyorsun ama vatandaş 10k dolarlık arabaya 300k verip geçiyor.
Yaptıkları icraatları kiralatıp daha fazla yapıyorlar ama haklısın özel firmalar biraz fazla para alıyor.
Eğitime, üretime, bilime ve sanayiye birçok icraatları var.
Sadece yol yapılmıyor merak etme. Senin ve benim de bilmediğim bir çok icraat var.

Müslüman ve halkının çoğu Türk olan bir ülkeyi avrupa birliğine anca rüyamızda alırlar.
Tmm diyelim almadilarda veya almazda. Ülke yöneten baskanlar her yere el atmakilar ve fabrika, sanayi, halka saglam temel kurmalilar. Technology bilim acik olmalilar.
Lakin cok zor görünüyor.
menderes sonra herkes cebini ve yoldaslarini yol verdi. Koltuk sevdasi for ever diye diye fakiri verem etiler

Tmm diyelim almadilarda veya almazda. Ülke yöneten baskanlar her yere el atmakilar ve fabrika, sanayi, halka saglam temel kurmalilar. Technology bilim acik olmalilar.
Lakin cok zor görünüyor.
menderes sonra herkes cebini ve yoldaslarini yol verdi. Koltuk sevdasi for ever diye diye fakiri verem etiler
Haklısın. :D

Geri