Yiğit kuzutürk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 268
Yeni topladığım pc de sari ışık yanıp sönüyor? Kapalıyken de oluyor ev havaya uçmaz demi kötü bisey değildir ins
Bende de aynı olay var şuana kadar bişey olmadıYeni topladığım PC de sari ışık yanıp sönüyor? Kapalıyken de oluyor ev havaya uçmaz demi kötü bisey değildir ins
portların olduğu tarafta mı pc açıkken bendede yanıp sönüyorYeni topladığım PC de sari ışık yanıp sönüyor? Kapalıyken de oluyor ev havaya uçmaz demi kötü bisey değildir ins
ASUS PRIME B 450M K BAKTIM SISTEMIN STABIL BI ŞEKİLDE ÇALIŞTIGINI GOSTERIYOMUS SORUN YOK RAADAnakart modelini söyle hem bu ışığın ne işe yaradığını söyleyelim hem de sorunu ortadan kaldıralım bi problem yoktur yüzde 95
Asus prime b450mkAnakart nedir?
Kanka bide egzoz fani yerine rgb fsn takicsm nasil olcak o anakarti belirttimAnakart modelini söyle hem bu ışığın ne işe yaradığını söyleyelim hem de sorunu ortadan kaldıralım bi problem yoktur yüzde 95
Asus prime b450mk
Ben de de aynı olay var mesela klavyenin logosunun ışığı yanık kalıyor wifi adaptörünün ışığı yanık kalıyor ve aynı şekilde o arkadaşın gibi anakartta olan turuncu ışık gibi olan şey yanıyorAlıntıyı görüntüle
Bu ışıktan bahsediyorsunuz sanırım.
Işıklı olsun diye var.
BIOS'tan kapatılıyor olması gerek fakat tam emin değilim.
bende de kırmizısı yanıyor ekran kartı soketinin altında bir problem olmadıYeni topladığım PC de sari ışık yanıp sönüyor? Kapalıyken de oluyor ev havaya uçmaz demi kötü bisey değildir ins
USB Standby Power gibi bir ayar olması gerek.Ben de de aynı olay var mesela klavyenin logosunun ışığı yanık kalıyor wifi adaptörünün ışığı yanık kalıyor ve aynı şekilde o arkadaşın gibi anakartta olan turuncu ışık gibi olan şey yanıyor
Peki bu şekilde kalsa bi sorun olur mu? Işıklar yanık dursa?USB Standby Power gibi bir ayar olması gerek.
BIOS'u biraz kurcalarsanız USB ile alakalı olan şeyleri Google'da aratarak ne işe yaradığını öğrenip isterseniz kapatıp açabilirsiniz.
Kapanmasını istiyorsanız ERP diye ayar var ise açın.