Marka fanboyluğunu çok seviyor bazıları, ama olayın markayla alakası yok maalesef.kingston a400 165 saat çalışmış %99 sağlık :d
sx8200 pro var bende hocam bu değerler iyi mi ? Sağlık biraz düşmüş gibime geldiMarka fanboyluğunu çok seviyor bazıları, ama olayın markayla alakası yok maalesef.
Benimkinden daha az kullanmışsın ama %2 düşmüş garip.
Vallaha üçüncü parti denen bir program bu. Sunduğu verilere kesin doğru diyemem.İlk ekran görüntüsünde de %95 imiş sağlığı, 00000000005F decimale çevrilince 95 sonucunu veriyor. Sanırım 3 tane hücre de ölmüş. HDSentinel onu demek istemiş olabilir. Yine de 37 TB yazma olmuş ve hala iyi gözüküyor, daha ne olsun?![]()
Ben hep diyorum, olay marka değil işteİlk ekran görüntüsünde de %95 imiş sağlığı, 00000000005F decimale çevrilince 95 sonucunu veriyor. Sanırım 3 tane hücre de ölmüş. HDSentinel onu demek istemiş olabilir. Yine de 37 TB yazma olmuş ve hala iyi gözüküyor, daha ne olsun?
Bu da benim AliExpress'ten aldığım Reeinno SSD:
Alıntıyı görüntüle
Bu da benim AliExpress'ten aldığım Reeinno SSD:
Bu SSD en az 100 elektrik kesintisi görmüştür, çalışması bile mucize. Yanındaki HDD'de aynı şekildeSMART'tan çektiği için doğrudur yüksek ihtimal, hızlar da normal gözüküyor. Hata da gözükmüyor. Son gaz devam o haldeDediğim gibi 3 adet hücrenin yerine ayrılan kısımdan yenileri alınmış.