Left 4 Dead 2 de drop yiyorum ve bazen Wattman hatası alıyorum.

SiHoutte

80+
Reaksiyon skoru
67
Selam Dostlar yakın zamanda bir PC topladım ve yeni pc mde left 4 dead 2 de drop yiyiyorum ve bazen de wattman hatası alıyorum.AMD driverları ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi?Bana tavsiye edebileceğiniz bir driver var mı? Ekran kartım MSİ radeon rx 5700 xt gaming x .Driver 20.10.1 Optional.WHQL yi denedim onda driverım crashveriyordu bu optionalde crash vermiyor ama wattman hatası alıyorum.Birde Wattman hatasının dragon center dan yaptığım EXTREME PERFORMANCE seçeneğiyle alakası olduğunu düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir?

Selam Dostlar yakın zamanda bir PC topladım ve yeni PC mde left 4 dead 2 de drop yiyiyorum ve bazen de wattman hatası alıyorum.AMD driverları ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi?Bana tavsiye edebileceğiniz bir driver var mı? Ekran kartım MSİ radeon rx 5700 xt gaming x .Driver 20.10.1 Optional.WHQL yi denedim onda driverım crashveriyordu bu optionalde crash vermiyor ama wattman hatası alıyorum.Birde Wattman hatasının dragon center dan yaptığım EXTREME PERFORMANCE seçeneğiyle alakası olduğunu düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir?
galiba öyle bir arkadaş daha almış

Birde Wattman hatasının dragon center dan yaptığım EXTREME PERFORMANCE seçeneğiyle alakası olduğunu düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir?
Dediğin gibi sorunun kaynağı Extreme Performance'ı seçmen olabilir, bir de ayarları eski haline getirip dene.

Wattman hatası almanla ekran kartı driverında problem olmasını bağdaştıramadım. Extreme Performance seçeneği hangi bileşene etki ediyor? CPU'ya overclock deniyorsa stabilitesini bozuyor olabilir. Her şey stok haldeyken dene.

Geri