Bilgisayarım açılmıyor

Anakartta sorun olabilir.Elektrik kesintisi veya anormal bir durum oldumu en son kapattığında.
Hayır ama dün akşam açtığımda american megatrends ekranı geldi sonra F1 e bastım açıldı sonra kapattım sabah denedim açılmadı

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Hayır ama dün akşam açtığımda american megatrends ekranı geldi sonra F1 e bastım açıldı sonra kapattım sabah denedim açılmadı
Anakart ya da kablo arızası olabilir. Deneyerek veya bir bilgisayarcıya giderek bakabilirsiniz.

Birde sabah format atmayı denedim usb den format ekranına geldiğinde hdd bulunamadı diyordu

Dün çalışan bilgisayar sabah açınca çalışmadı siyah ekranda - işareti yanıp sönüyor daha sonra siyah bir ekran geliyor ve orda kalıyor
Sistem çökmüş sistem çökmesinin en önemli faktörü bir donanımının arızalı olmasıdır tekrar format atmak zorunda kalabilirsiniz

• Beğen
Bios pilini çıkarıp taktım ama kısa devreyi denemedim
Bi dene istersen BİOS sıfırlama pinleri var jumper'ı çıkar daha önce birbirine değmeyen 2 pini kısa devre yaptır.Sorun hdd de olabilir. Dahili bir depolama birimi alıp tekrar deneyin format atmayı.

Bi dene istersen BİOS sıfırlama pinleri var jumper'ı çıkar daha önce birbirine değmeyen 2 pini kısa devre yaptır.Sorun HDD de olabilir. Dahili bir depolama birimi alıp tekrar deneyin format atmayı.
Peki kısa devreyi deneyeceğim olmassa bilgisayarcıya götürücem

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,622
Üyeler
188,456
Son üye