Asus Fx505Gd upgrade etmek.

Midorchys

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
374
Laptoplar upgrade edilebilir mi? Edilebilir ise nerede parçayı Değiştirebilirim? Garantisi gider mi? Edilebilir ise Asus Fx505Gd e ne yapmamı önerirsiniz?

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tam bilmiyom ama internetten vidyo izle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Islemci değerlendirebilirsin diye bi.iyorum

Laptoplar upgrade edilebilir mi? Edilebilir ise nerede parçayı Değiştirebilirim? Garantisi gider mi? Edilebilir ise Asus Fx505Gd e ne yapmamı önerirsiniz?

Kanka performans için bi içini aç fanını temizle ram slotu varsa bi ram al ssd yoksa ve isyitorsan youtube a bak çok iyi videolar var

Pc 5 aylık içi çok kirlenmemiştir çünkü toz almamak için özel kasa tasarımı var slot bilmiyorum bakarım ssd si var

Kanka performans için bi içini aç fanını temizle ram slotu varsa bi ram al ssd yoksa ve isyitorsan youtube a bak çok iyi videolar var
32 gbye kadar yükseltilebiliyor ama slotu yok

Hocam 5 aylık kullanım deneyimini aktarırmısın bende bu laptop modelini almayı düşünüyorum önerirmisin? Uzun vadede iş görürmü ?

Hacı fanı çok iyi tutuyor çok ısınma olmadı Bi laptopa göre çoğu oyunu oynatıyor rahatça bannerlord high grafiklerle donmasız rahat oynamıştı bu optimize güncellemesinden önce millet oynayamazken

Kimse yardımcı olmayacak mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,293
Üyeler
188,227
Son üye
Sametsen677