Letgo 2.el REZİLLİĞİ (çok dikkatli olun)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Forumda ne çok abaza varmış ya :) Böyle ilan tonla nedense bayan olunca 100 kişi toplanıyor kimisi küfür ediyor utanmadan. Çok fazla para isteyebilir burdaki mesajları okurken ben utandım sizin anne bacınıza aynısını yapmazlar umarım.
Yav de get başlarım pozitif ayrımcılığına ana bacı karıştırıyor bide peki soruyorum baban o pc yi 8 9 k ya alsa yazık değilmi adamcağza

@Mehmet Yılmaz Hocam ilgilenir misiniz artık ? Fiyat yüksek de küfür ediliyor iğrençleşiliyor. O kadar fazla fiyat veren var fakat bayan olunca bu kadar toplanıldı hayret...

1603571813867.png

lan ne yaptım

hala hukiki yol diyor la şlgjkhghj

Yav de get başlarım pozitif ayrımcılığına ana bacı karıştırıyor bide peki soruyorum baban o PC yi 8 9 k ya alsa yazık değilmi adamcağza
Orda haklısında senin o kıza mesaj atman bir fayda sağlamayacak o ilanı ancak letgo kaldırır.

Yav de get başlarım pozitif ayrımcılığına ana bacı karıştırıyor bide peki soruyorum baban o PC yi 8 9 k ya alsa yazık değilmi adamcağza
Bebe boş yapma. O kadar ilan var hepsine sövülmedi burda bayan olduğu için dikkat çekildi küfür etmenin anlamı yok şikayet et geç delikanlı ol.

@Mehmet Yılmaz Hocam ilgilenir misiniz artık ? Fiyat yüksek de küfür ediliyor iğrençleşiliyor. O kadar fazla fiyat veren var fakat bayan olunca bu kadar toplanıldı hayret...
nasıl social justice warrior olurum adlı çalışma bir erkeğe yapılsa kimse sesini çıkarmaz bayan olunca ekstra mı küfür edince kötü oluyor anlamadım :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri