_ByYuSuF06_TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
Arkadaşlar LG G5 için son sürüm 8.0 oreo bende 8.0 yazılım güncellemesi görmüyor
Normal 2016 telefona göre normal sürümde kalmışArkadaşlar LG G5 için son sürüm 8.0 oreo bende 8.0 yazılım güncellemesi görmüyor
8.0. oreo mudur bende direk 8.0.0 yazıyor oreo varmış internette gördümBende g5 var 8.0.0 sana nasıl gelmedş anlamadım
Telefoncu yükleyemez mi rut veya rom atmadanNormal 2016 telefona göre normal sürümde kalmış
S7 edge var bende 8.0 benimde
Telefona normal şekilde gelen android sürümü yok telefoncu rootsuz felan atamaz ama ve neden 9.0 felan istiyorsunuz ne farkı var eski model telefonların sürekli güncellenmesi telefonu yavaşlatır.8.0. oreo mudur bende direk 8.0.0 yazıyor oreo varmış internette gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefoncu yükleyemez mi rut veya rom atmadan
Hocam Ben Telefonda Biraz Oyun oynuyorumda Pubg mobile işte Donanımı gayet iyi android sürümünden sıkıntı yapıyormuş.https://www.lineageos.org/Telefona normal şekilde gelen android sürümü yok telefoncu rootsuz felan atamaz ama ve neden 9.0 felan istiyorsunuz ne farkı var eski model telefonların sürekli güncellenmesi telefonu yavaşlatır.
Birde LG up var o nedirBilgisayarına LG PC Suite programını indir, telefonu bilgisayarına bağla ve güncellemeleri kontrol et.
Sizin bileceğiniz bir şey oyun oynamakla alakası olan bir durum değil,sürüm 8.0-9.0 arasında performans farkı oolmayacaktır.Hocam Ben Telefonda Biraz Oyun oynuyorumda PUBG mobile işte Donanımı gayet iyi android sürümünden sıkıntı yapıyormuş.https://www.lineageos.org/
Bu linkten Bir arkadaş lg g4 ün ısınma sorununu çözdüğünü söyledi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde LG up var o nedir
Diğer sitelerde öyle dediler benim telefon pubg mobile kasmıyor ısınınca kasıyor işletim sistemi değişen arkadaş ısınma çözüldü dedi neyse kalsın iyice bozmayalımSizin bileceğiniz bir şey oyun oynamakla alakası olan bir durum değil,sürüm 8.0-9.0 arasında performans farkı oolmayacaktır.
Isınmı sorunu modelde vardır 2018den sonra çıkan telefonlarda bu biraz azaldı ama 2016model telefonun ısınması eski olduğu için değil o zamanın ısınmayan telefonu yok.Diğer sitelerde öyle dediler benim telefon PUBG mobile kasmıyor ısınınca kasıyor işletim sistemi değişen arkadaş ısınma çözüldü dedi neyse kalsın iyice bozmayalım![]()