LG G5 Android sürümü 8.0 da kaldı

Reaksiyon skoru
85
Arkadaşlar LG G5 için son sürüm 8.0 oreo bende 8.0 yazılım güncellemesi görmüyor

Bende g5 var 8.0.0 sana nasıl gelmedş anlamadım

Bilgisayarına LG PC Suite programını indir, telefonu bilgisayarına bağla ve güncellemeleri kontrol et.

8.0. oreo mudur bende direk 8.0.0 yazıyor oreo varmış internette gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefoncu yükleyemez mi rut veya rom atmadan
Telefona normal şekilde gelen android sürümü yok telefoncu rootsuz felan atamaz ama ve neden 9.0 felan istiyorsunuz ne farkı var eski model telefonların sürekli güncellenmesi telefonu yavaşlatır.

Telefona normal şekilde gelen android sürümü yok telefoncu rootsuz felan atamaz ama ve neden 9.0 felan istiyorsunuz ne farkı var eski model telefonların sürekli güncellenmesi telefonu yavaşlatır.
Hocam Ben Telefonda Biraz Oyun oynuyorumda Pubg mobile işte Donanımı gayet iyi android sürümünden sıkıntı yapıyormuş.https://www.lineageos.org/
Bu linkten Bir arkadaş lg g4 ün ısınma sorununu çözdüğünü söyledi

Bilgisayarına LG PC Suite programını indir, telefonu bilgisayarına bağla ve güncellemeleri kontrol et.
Birde LG up var o nedir

Hocam Ben Telefonda Biraz Oyun oynuyorumda PUBG mobile işte Donanımı gayet iyi android sürümünden sıkıntı yapıyormuş.https://www.lineageos.org/
Bu linkten Bir arkadaş lg g4 ün ısınma sorununu çözdüğünü söyledi

Birde LG up var o nedir
Sizin bileceğiniz bir şey oyun oynamakla alakası olan bir durum değil,sürüm 8.0-9.0 arasında performans farkı oolmayacaktır.

Sizin bileceğiniz bir şey oyun oynamakla alakası olan bir durum değil,sürüm 8.0-9.0 arasında performans farkı oolmayacaktır.
Diğer sitelerde öyle dediler benim telefon pubg mobile kasmıyor ısınınca kasıyor işletim sistemi değişen arkadaş ısınma çözüldü dedi neyse kalsın iyice bozmayalım:)

Diğer sitelerde öyle dediler benim telefon PUBG mobile kasmıyor ısınınca kasıyor işletim sistemi değişen arkadaş ısınma çözüldü dedi neyse kalsın iyice bozmayalım:)
Isınmı sorunu modelde vardır 2018den sonra çıkan telefonlarda bu biraz azaldı ama 2016model telefonun ısınması eski olduğu için değil o zamanın ısınmayan telefonu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,999
Üyeler
184,370
Son üye
CK2000
Geri