- Reaksiyon skoru
- 56
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bellidogrudur
bellidogrudur
tartısmaya gırmıyıcem hocam ıronıyı anlamamak bunu gerektıyor heraldebelli
evet bunu gerektırıyor baska yerde ara artık ben turkce calısmaya gıdıcem ıyı gunlertartısmaya gırmıyıcem hocam ıronıyı anlamamak bunu gerektıyor heralde
Epic Games'in zaten arayüzü var. Shift + F3. Artı olarak yakın gelecekte böyle oyunlar dağatamıyacaklar çünkü dağıttıkları tüm oyunların parasını Fortnite'dan çıkarıyor ve Fortnite gitgide ölüyorEpic Games, kendini geliştirip Steam seviyesine çıkmak istiyor ve masraftan kaçınmıyor. Verdikleri oyunlar bilinmeyen çöp oyunlar değil, oynanabilir güzel oyunlar dağıtıyorlar. GTA 5 gibi yüksek bütçeli oyunları da veriyor olmaları, bence gelecekte de böyle yapmaya devam edecekleri anlamına geliyor. Arayüzlerini biraz geliştirip bir de Steam'deki shift+tab gibi bir oyun içi arayüz getirirlerse çok güzel olur. Bir de düşük download problemi var. Onu da çözerlerse bence Steam'e rakip.
tamamdır iyi günlerevet bunu gerektırıyor baska yerde ara artık ben turkce calısmaya gıdıcem ıyı gunler
Nasıl yaEpic Games'in zaten arayüzü var. Shift + F3. Artı olarak yakın gelecekte böyle oyunlar dağatamıyacaklar çünkü dağıttıkları tüm oyunların parasını Fortnite'dan çıkarıyor ve Fortnite gitgide ölüyor [emoji15]
Shift f3 olduğundan emin misin? Bende yok.Epic Games'in zaten arayüzü var. Shift + F3. Artı olarak yakın gelecekte böyle oyunlar dağatamıyacaklar çünkü dağıttıkları tüm oyunların parasını Fortnite'dan çıkarıyor ve Fortnite gitgide ölüyor [emoji15]
ben rocket league'de yapmıştım oyunu açarken hangi tuşlar olduğu yazıyordu rocket league'de heralde shift+ f3'tüShift f3 olduğundan emin misin? Bende yok.
Allah Allah. İnternette öyle bir şey var ama bende çalışmıyor, bakarım bir ara.ben rocket league'de yapmıştım oyunu açarken hangi tuşlar olduğu yazıyordu rocket league'de heralde shift+ f3'tü