Egolu doktor ?
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 561
Aha ilk parça bu değilse bende hiç bir şey bilmiyorum. Bütçeside az buçuk belli oldu.
Aynen sistemin işlemcisi 1600 kanka onu belirledik. b450 ana kart bence xpg ram yapıştırır gerisini bilmiyomAha ilk parça bu değilse bende hiç bir şey bilmiyorum. Bütçeside az buçuk belli oldu.
İlk önce araştır kankam nasıl olduğunu sonra burda anlatalımBirisi Bana Overclock Nasıl yapılır Anlatabilirmi.
Bence ekran kartı da 5500 xt veya 1650 süper gelir. Ama bence en önemlisi benim gözümde makul yükseltme fiyatları. Çünkü her türlü ben yükselticem. Özellikle ekran kartında makul yükseltme fiyatları olsun. Burdan sesleniyoruzAynen sistemin işlemcisi 1600 kanka onu belirledik. b450 ana kart bence xpg ram yapıştırır gerisini bilmiyom![]()
Duy sesimiziBence ekran kartı da 5500 xt veya 1650 süper gelir. Ama bence en önemlisi benim gözümde makul yükseltme fiyatları. Çünkü her türlü ben yükselticem. Özellikle ekran kartında makul yükseltme fiyatları olsun. Burdan sesleniyoruz@Abdullah Hacıgül
+1 @Abdullah HacıgülBence ekran kartı da 5500 xt veya 1650 süper gelir. Ama bence en önemlisi benim gözümde makul yükseltme fiyatları. Çünkü her türlü ben yükselticem. Özellikle ekran kartında makul yükseltme fiyatları olsun. Burdan sesleniyoruz@Abdullah Hacıgül