wh1te
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,252
''wh1te'' sebep nick in değiştirilemediğini bilmeden sonra değiştirim aklıma ilk gelen yeni eski nick imi girmem
@Mehmet Yılmaz
@Mehmet Yılmaz
Yoo böyle bir kullanıcı adı yok. @PAINKILLER yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor. Ben hala talep ediyorum bu nick’i. Tekrar dikkatlice bakarsanız sevinirim.Bu mesajıma kadar olan başvurularla ilgilenilmiştir. Değişmeyenlerin nickleri önceden alınmıştır.
Yoo böyle bir kullanıcı adı yok. @PAINKILLER yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor. Ben hala talep ediyorum bu nick’i. Tekrar dikkatlice bakarsanız sevinirim.
donanimarsivi.com
50 kere yazdım en az çıkmıyor. Ben şu arkadaşı bir bulayım o zaman![]()
PAINKILLER
donanimarsivi.com
Burada işte
Talep edecem o hesabı ne yapacam başka. ilgilenmediği veya bıraktığı bir hesapsa kullanmıyorsa ben kullanmak isteyecem.Bulsan ne yapacaksın?
İsmimin Siri yapılmasını istediğim zaman o üye isminde biri yoktu. 1 Hafta sonra baktığınız için alınabilecek bir isim de olduğu için alındı tabii.Bu mesajıma kadar olan başvurularla ilgilenilmiştir. Değişmeyenlerin nickleri önceden alınmıştır.
O arkadaşın nickinde ''I'' var ama. Painkiller nickin de ''i'' harfi bulunuyor.![]()
PAINKILLER
donanimarsivi.com
Burada işte
Büyük küçük harf falan bunlar fark etmiyor.O arkadaşın nickinde ''I'' var ama. Painkiller nickin de ''i'' harfi bulunuyor.
Fark etmiyor maalesef.O arkadaşın nickinde ''I'' var ama. Painkiller nickin de ''i'' harfi bulunuyor.
Saçma bana kalırsa. Sonuçta farklı kelimeler.Fark etmiyor maalesef.
Mesela sen ''Si'' yapsan başkası ''SI'' yapsa sen o nicki alamazsın.