Tüm günümü geçireceğim mobil oyun.

Usta yapma ya takım çöp geliyo soloqda çıldırıyorum [emoji16] tövbe ettim uzun zaman önce takım oyunlarına.

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İndirip bakıyorum o zaman. Öneriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.

Maşallah hastanede 65 mbit internet var 1 dkda indi [emoji16][emoji16]

Lösemi sebebiyle düzenli olarak kemoterapi aldığımdan hastanede yatıyorum. Hastane wifisi var internet sıkıntım yok telefonum huawei y6s. Günler geçmiyor. Biraz daha az sıkılmak için oyun oynamaya karar verdim. Öneriniz var mı?

pes mobil braw stars daha sonra herkezin oynadıgı gibi eger lol oynuyorsan tft indirebilirsin cok geçmiş olsun

pes mobil braw stars daha sonra herkezin oynadıgı gibi eger lol oynuyorsan tft indirebilirsin cok geçmiş olsun
Teşekkürler ederim ama söylediğin tüm oyunları iliklerine kadar sömürdüm zamanında [emoji16]

Teşekkür ederim. Telefonum kaldırır mı ki gta yı?

Dostum ben apk oynuyorum redmi note 8 arada bir kasma giriyor oyunu ilk oynamaya başladığımda böyle değildi ancak sanki Las Venturas'ta bir sıkıntı var gibi kumarhanenin bulunduğu caddede araba sürerken bazen işkence oluyor ancak gayet iyi.Steam versiyonu gibi buglar yok.FPS framer ile uğraşmıyorsun.İnternetten Türkçe dil ve hile uygulaması bile indirdim.En üst ayarlar.

Dostum ben apk oynuyorum redmi note 8 arada bir kasma giriyor oyunu ilk oynamaya başladığımda böyle değildi ancak sanki Las Venturas'ta bir sıkıntı var gibi kumarhanenin bulunduğu caddede araba sürerken bazen işkence oluyor ancak gayet iyi.Steam versiyonu gibi buglar yok.FPS framer ile uğraşmıyorsun.İnternetten Türkçe dil ve hile uygulaması bile indirdim.
Benimki hiç Kaldırmaz o zaman herhalde

ozaman azcık bekle apk yada play store ön kayıt taki oyunlar gelebilir
Aynen. Apk muse dash indirdim ama siyah ekran kaldı çözemedim ya.

Geri