DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,887
Bencede güzel değer
Kızgın sayım daha fazla seninkinden
Bencede güzel değer
Bilmem. Biraz baktım da çoğu dalgasına atılmış. Mesela Crazyreign yerine Crazyengin yazmışım ve kızgın yemişimSeninki neden bu kadar az kızgın var![]()
Kanıt atmasını isterim kötü olduğu hakkındaBak şimdi şöyle düşün sen donanım parçalarından anlamıyorsun SSD tavsiyesi için konu açtın.
Ben dedim ki X SSD'si iyi durduk yere biri kızgın attı ve yoluna devam etti sen yine de X SSD'sine güvenir misin?
Bende ise Rampage PSU kötü denilince.Kızgınlarımın çoğu James Donkey'i kötüleyince veya 3000 serisini bekle diyince atılmış![]()
Rempeyc PSU'ları dünya lideri (!).Bende ise Rampage PSU kötü denilince.
16 Kızgın bu kadar mesajına göre harbi şaşırdım yani.Bilmem. Biraz baktım da çoğu dalgasına atılmış. Mesela Crazyreign yerine Crazyengin yazmışım ve kızgın yemişim![]()
İşte adam kötü veya iyi demiyor kızgın atıp gidiyor sadece bu kadarKanıt atmasını isterim kötü olduğu hakkında
Frisby varken bu cümleyi kurman bile hataRempeyc PSU'ları dünya lideri (!).
Boşver ozaman niye takıyprsunSen işte adam kötü veya iyi demiyor kızgın atıp gidiyor sadece bu kadar
Çok fazla yok zaten, tüm kızgın atanlara tek tek yazıp geri çekmelerini rica edebilirim, ama üşengeçlik seviyem o kadar düşük değil16 Kızgın bu kadar mesajına göre harbi şaşırdım yani.