Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 480
Şuan vikings 4.11 deyim 1 2 haftaya biter diye düşünüyorum rıverdale diziwine başlanır mı onu izliceğine şunu izle diyeceğiniz bir şey var mı ?
Arkadaşım izliyordu zamanında bana önermişti de hiç izlememiştim ama güzel diyordu izleyebilirsin. Bu arada lucifer izlemediysen izlemeni öneriyorum.Şuan vikings 4.11 deyim 1 2 haftaya biter diye düşünüyorum rıverdale diziwine başlanır mı onu izliceğine şunu izle diyeceğiniz bir şey var mı ?
didekkktiff izledim güzeldi .dArkadaşım izliyordu zamanında bana önermişti de hiç izlememiştim ama güzel diyordu izleyebilirsin. Bu arada lucifer izlemediysen izlemeni öneriyorum.
Istersen dizi önerisi yapabilirim arasından izlemediğin olabilirdidekkktiff izledim güzeldi .d
ilk 2 sezonu mükemmel dizinin sonra saçmalıyor ben 4. sezonun ortasında bıraktım sarmadı ergence şeyler olmaya başladı boş boş ama belki senin hoşuna gider filmin konusu güzel ama diğer sezonlarda bozuyorŞuan vikings 4.11 deyim 1 2 haftaya biter diye düşünüyorum rıverdale diziwine başlanır mı onu izliceğine şunu izle diyeceğiniz bir şey var mı ?
SEVDİĞİM TARZ DEĞİLDE EN ÇOK BEĞENDİĞİM DİZİLERİ SÖYLÜYİM 1. PRİSON BREAK 2.HIMYM 3. BREAKİNG BAD 4. LUCİFER ŞUAN VİKİNGS İZLİYORUM BEĞENDİM AMA BİTMEDİĞİ İÇİN SIRAYA KOYMADIMErgen dizisi..
Sevdiğin tarz söyle önereyim.