aida64 test sonuçları ve anakart soru

Reaksiyon skoru
19
Herkese iyi forumlar öncelikle.
İ5-10500 işlemcim ve Asus Prime H410M-K anakartım mevcut.
2 gün önce T6 ULTRA aldım ve sonuçlar 15 dakikalık aida64 testinde böyle çıktı.
1.Sorum , Değerler normal midir ?

2.Sorum , T6 ULTRAyı takarken biraz zorlandım. Anakartı çıkarmadan taktığım için oldu sanırsam. Fakat bu zorlama sonrasında İşlemcim veya Anakartımda herhangi bir arıza olup olmadığını nasıl anlarım. Lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar , açıkçası (neden olduğunu bilmiyorum ama) içimde bir korku veya bir telaş var Anakart veya İşlemciye zarar vermiş olabilirim diye.

Şimdiden değerli yorumlarınız için Teşekkürler...

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    64.3 KB · Hit: 104
1.Sorun Çok güzel degerler Cache ön belleğe bile yüklenirken 65 69 arası iyi deger.
2.Sorun Sistemi acıp test almıssın demekki sorun yok.

@crazyreign Yanlış hatırlamıyorsam senin bilgin vardı bu konularda. Daha öncede yardımcı olmuştun. Tekrar bakar mısın rica etsem :) . Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.Sorun Çok güzel degerler Cache ön belleğe bile yüklenirken 65 69 arası iyi deger.
2.Sorun Sistemi acıp test almıssın demekki sorun yok.
Peki anakartımda bir problem olup olmadığını yine bu testten anlayabiliyor muyum ?

@crazyreign Yanlış hatırlamıyorsam senin bilgin vardı bu konularda. Daha öncede yardımcı olmuştun. Tekrar bakar mısın rica etsem :) . Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki anakartımda bir problem olup olmadığını yine bu testten anlayabiliyor muyum ?
Agam bi problem olsa çalışmaz zaten içini rahat tut ben koskoca noctua avuç içi anakarta takarken takla ata ata taktım bişi olmaz. kasam 30cm 20cm fan kaplıyor calısıyorsa calısıyordur.

Agam bi problem olsa çalışmaz zaten içini rahat tut ben koskoca noctua avuç içi anakarta takarken takla ata ata taktım bişi olmaz. kasam 30cm 20cm fan kaplıyor calısıyorsa calısıyordur.
Teşekkürler dostum. Vallahi içimi rahatlattın :)

Problem yok İçini rahatlatmak istyiyosan gece aida64 testine bırak sabah kalkana kadar çalıstır.
Sadece piskolojik olarak rahatlarsın.
Deneyeyim bari :) Sonuçta bir zararı olmaz yanlış anlamadıysam. Peki aida64 testi yeterli midir ? Yoksa Prime95 falan testine mi koyayım. Fakat Prime95 nasıl kullanılıyor bilmiyorum açıkcası

Yok agam yok bişi yapmana gerek yok ac oyununu yona keyfince.

Geri