Yardım Mikrofonum Çalışmıyor

Bu sorun arada banada oluyo eğer mikrofon kulaklık girişini ayrıan bir kablo kullanıyosan kablo kullanıyosan ya kablo eskimiş,arızlanmıştır.Yada bu yazılımsal bir sorun olmuştur.Realtekin denetim masasına gidebiliyorsan bir fotoğraf atarmısn
1604910885635.png

Büyük ihtimalle mikrofonda sorun var ama bişey daha deneyelim köşedeki onarım simgesine tıklarımısn

Büyük ihtimalle mikrofonda sorun var ama bişey daha deneyelim köşedeki onarım simgesine tıklarımısn
1604911110554.png

Ya mikrofonda bir sorun olduğunu aslında pek sanmıyorum. O kabloları tak çıkar yaptıktan sonra oldu hepsi.

Hmm evde başka kablo varmı onla dene veya birinden ödünç al dene bi kabloda veya mikrofonda olabilir çünkü

aygıt yöneticisine gir ses aygıtlarını bul hepsinin güncellemesini denetle
güncelleme gelmiştir bendede aynı şey oldu birde kulakığın bozuk veya kulaklığı kasaya bağlamaya apartı kullanıyosan mic ve kulaklık çıkışı veren o da bozuk oalbilir bozulmuş olabilir

1604911967602.png
@SSGHOST.EXE @Giray Kaya
aygıt yöneticisine gir ses aygıtlarını bul hepsinin güncellemesini denetle
güncelleme gelmiştir bendede aynı şey oldu birde kulakığın bozuk veya kulaklığı kasaya bağlamaya apartı kullanıyosan mic ve kulaklık çıkışı veren o da bozuk oalbilir bozulmuş olabilir
Ses aygıtlarını bulamadım vallaha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,948
Üyeler
189,357
Son üye
lusty000
Geri