- Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech G332 kullanıyorum. 10 ayda bir problem olacağını pek sanmıyorum. O ses driverına nerden bakıcaz?10 ay biraz uzun süre eğer kalitesizse tabi sen hangi ses driverini kullanıyorsun
Logitech G332 kullanıyorum. 10 ayda bir problem olacağını pek sanmıyorum. O ses driverına nerden bakıcaz?10 ay biraz uzun süre eğer kalitesizse tabi sen hangi ses driverini kullanıyorsun
Bu sorun arada banada oluyo eğer mikrofon kulaklık girişini ayrıan bir kablo kullanıyosan kablo kullanıyosan ya kablo eskimiş,arızlanmıştır.Yada bu yazılımsal bir sorun olmuştur.Realtekin denetim masasına gidebiliyorsan bir fotoğraf atarmısn
Büyük ihtimalle mikrofonda sorun var ama bişey daha deneyelim köşedeki onarım simgesine tıklarımısn
Erkek adam çok ii olduDaha 5 dakika önce falan çalışıyordu. Ama kabloları bir tak çıkar yaptım şuan çalışmıyor. Napabilirim?
Ses aygıtlarını bulamadım vallaha.aygıt yöneticisine gir ses aygıtlarını bul hepsinin güncellemesini denetle
güncelleme gelmiştir bendede aynı şey oldu birde kulakığın bozuk veya kulaklığı kasaya bağlamaya apartı kullanıyosan mic ve kulaklık çıkışı veren o da bozuk oalbilir bozulmuş olabilir
şunu yapHmm evde başka kablo varmı onla dene veya birinden ödünç al dene bi kabloda veya mikrofonda olabilir çünkü
driver booster 7 indir driverleriını otomatik hepsini günceller interntten de driver booster için bedava pro key bul