Yayıncı Öğretmene Sistem Tavsiyesi

volki24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Arkadaşlar merhaba 4 senelik matematik öğretmeniyim.Malum bu covid dolayısıyla online derslere geçme zorunluluğu yarattı.Evden online ders yapmak istiyorum.Aynı zamanda yakında youtube için videolar hazırlayıp edit işlemleri için bir pcye ihtiyacım olacak.Sizlerden tavsiye bekliyorum.Yapacağım işlemleri ve gerekli programları sıralayayım;
1-Pdf Annatator ve (Discord veya Zoom) Beraber kullanılacak.Ekran paylaşımı için kullanılacak.
2-Youtube videosu çekip editleme için programlar
3-Grafik Tablet kullanacağım online ders için anlatırken senkronizasyon uyumlu olması çok önemli

Kriterlerim bunlar.İşlemci ve Ekran kartı nası olmalı (Oyun ile çok aram yok ancak Cs go gibi oyunları da oynamak isterim) Şimdiden Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba 4 senelik matematik öğretmeniyim.Malum bu covid dolayısıyla online derslere geçme zorunluluğu yarattı.Evden online ders yapmak istiyorum.Aynı zamanda yakında youtube için videolar hazırlayıp edit işlemleri için bir pcye ihtiyacım olacak.Sizlerden tavsiye bekliyorum.Yapacağım işlemleri ve gerekli programları sıralayayım;
1-Pdf Annatator ve (Discord veya Zoom) Beraber kullanılacak.Ekran paylaşımı için kullanılacak.
3-Grafik Tablet kullanacağım online ders için anlatırken senkronizasyon uyumlu olması çok önemli

Kriterlerim bunlar.İşlemci ve Ekran kartı nası olmalı (Oyun ile çok aram yok ancak Cs go gibi oyunları da oynamak isterim) Şimdiden Teşekkürler.
Bütçenizi belirtirseniz sevinirim hocam. Bir de laptop istiyorsunuz sanırım değil mi ?

Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın bütçem 4000-4500 arası 750-800 arası monitör almayı düşünüyorum.

https://www.itopya.com/cherry-apoca...n-5-2600-8gb-ddr4-240gb-ssd-geforce-espor-pc/ ram kısmına gelip 2 tane seçin (2x8) işlemci kısmında ise ryzen 5 3500x seçin fazlasıyla yeterli olacaktır hocam

Hocam size PC lazim ama şu an dolar 7 kurunda iken PC almanızı önermiyorum fiyatlar inanılmaz arttı yazın alırsanız daha iyi olur şu an elinizde olan PC ile idare ederseniz yazın aynı paraya daha iyi bir PC alırsınız. Kolay gelsin.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...u300038g16a-sr30-bellek-fiyati,474625218.html x2
Tabi önemli mi orası tartışılır bu parçalarla da değiştirebilirsiniz.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-freesync-curved-oyuncu-fiyati,366484126.html vatanda 1200 tl

Bu ikiliyi öneririm hocam
benim önerdiğim sistem kesinlikle daha mantıklı olacaktır anakart konusunda daha açık ara fark mevcut ve 1. nesil bir işlemci hiç mantıklı olmayacaktır

Hocam size PC lazim ama şu an dolar 7 kurunda iken PC almanızı önermiyorum fiyatlar inanılmaz arttı yazın alırsanız daha iyi olur şu an elinizde olan PC ile idare ederseniz yazın aynı paraya daha iyi bir PC alırsınız. Kolay gelsin.
Adam uzaktan eğitim için alıyor ne yazı? :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim önerdiğim sistem kesinlikle daha mantıklı olacaktır anakart konusunda daha açık ara fark mevcut ve 1. nesil bir işlemci hiç mantıklı olmayacaktır
1600 AF ile 2600 aynı zaten. :ROFLMAO: :ROFLMAO: 😂 😂

Bu ikiliyi öneririm hocam
Yayın olaylarında ryzen 5 1600 ile ryzen 5 3500x arasında çok fark olduğunu düşünüyorum yayın kısmında 1600 kurtarıcak mı bizi ?

Yayın olaylarında ryzen 5 1600 ile ryzen 5 3500x arasında çok fark olduğunu düşünüyorum yayın kısmında 1600 kurtarıcak mı bizi ?
Evet kurtarır ama 1600 AF yani 12nm olanı daha iyi olur hatta 3600'de önerdim ama pek gerekli değil 1600 AF'lı alın geçin ve attığım sistemin ucuz olması lazım.

Hocam bütçen kısıtlı olduğu için böyle Bir seçim yaptım ve çokda kötü işlemci sayılmaz yayın yapmanda sıkıntı çıkmıyacaktır

Geri