3000 TL kredi çekmeyi planlıyorum

Bthnsvc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
727
evet arkadaşlar başlıktaki gibi bi işte çalışıyorum ama sigortasızım ziraat kartıma 550 tl aylık yatıyor onu gösteremez miyim kefil olarak ayda 250 tl zaten günde 100 tl alıyorum çalıştığım yerden onun dışında gittiğim günler ekstra gibi 5500 tl param var 950 tl ziraat kartından çekebiliyorum 6450 + 3000 çeksem 9450 ye güzel bi sistem toplarım diye düşündüm nasıl kredi çekebilirim

evet arkadaşlar başlıktaki gibi bi işte çalışıyorum ama sigortasızım ziraat kartıma 550 TL aylık yatıyor onu gösteremez miyim kefil olarak ayda 250 TL zaten günde 100 TL alıyorum çalıştığım yerden onun dışında gittiğim günler ekstra gibi 5500 TL param var 950 TL ziraat kartından çekebiliyorum 6450 + 3000 çeksem 9450 ye güzel bi sistem toplarım diye düşündüm nasıl kredi çekebilirim
Arkadaş bir bilgisayar için kendini neden dara sokarsın? Sabret kredi çekme.

Arkadaş bir bilgisayar için kendini neden dara sokarsın? Sabret kredi çekme.
hocam canıma tak etti 1 ay çalışamıyıcam zaten sınavlarım var 300-350 tl gibi bi faiz çok değil zaten 12 ayda 275 275 öderim ziraat kartından otomatik çeker zaten beni dara sokmaz yani

evet arkadaşlar başlıktaki gibi bi işte çalışıyorum ama sigortasızım ziraat kartıma 550 TL aylık yatıyor onu gösteremez miyim kefil olarak ayda 250 TL zaten günde 100 TL alıyorum çalıştığım yerden onun dışında gittiğim günler ekstra gibi 5500 TL param var 950 TL ziraat kartından çekebiliyorum 6450 + 3000 çeksem 9450 ye güzel bi sistem toplarım diye düşündüm nasıl kredi çekebilirim
Bencede arkadasları dinle hocam bi pc için dara girme bak elimdeki para ile bende topladım 2 yadır ekran kartım yok bende bekliyorum.

Yapma bence. Gereksiz yere buna gerek yok. 7000 liraya güzel bir sistem topla. İhtiyaç olmadıkça kredi çekmek çok yanlış gözümde.
istediğim sistem r5 3600 + rtx 2070s ya da 5700x gaming x li bir sistemken pek imkan göremiyorum reyis

bak sana tavsiyem bu devirde kredi asla çekme faiziyle geri alıyorlar

Bencede arkadasları dinle hocam bi PC için dara girme bak elimdeki para ile bende topladım 2 yadır ekran kartım yok bende bekliyorum.
hiç oyun oynayamıyorum çok sıkıldım sadece sistem parçaları araştırıp dizi izleyebiliyorum sadece bi lol bile açmaz mı adam akıllı pc liseye giderken staj paramla almıştım bilgisayar ne bilmezken i5 işlemci diyip kandırmışlar 😅😅

Bencede arkadasları dinle hocam bi PC için dara girme bak elimdeki para ile bende topladım 2 yadır ekran kartım yok bende bekliyorum.
katılıyorum kredi illetine bulaşılmaz

İşin garanti değilse çekme. 85 bin TL kredi odeyen birisi olarak söylüyorum.

bal sana tavsiyem bu devirde kredi asla çekme faiziyle geri alıyorlar
faizi 300 400 tl arası üstad 3000e 3300 ile 3400 arası alıyor bankalar tek sorun sigortam olmaması verirler mi bilmiyorum

hiç oyun oynayamıyorum çok sıkıldım sadece sistem parçaları araştırıp dizi izleyebiliyorum sadece bi lol bile açmaz mı adam akıllı PC liseye giderken staj paramla almıştım bilgisayar ne bilmezken i5 işlemci diyip kandırmışlar 😅😅
sen bana sor ben 7yıllık laptopla duruyorum gta 5vardı kaldırdım 30üstü fpsle oynatıyor ssd al uçarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

faizi 300 400 TL arası üstad 3000e 3300 ile 3400 arası alıyor bankalar tek sorun sigortam olmaması verirler mi bilmiyorum
ben olsam birisnden borç alırdım güvendiğim tanıdığım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,366
Üyeler
187,822
Son üye
RATH01
Geri