Mousepade alışmam ne kadar sürer?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,798
Kendimi bildim bileli mouseları mousepadsiz kullanırım. Bu gün mousepadim geldi ve bu devir bitti benim için. Mousepad iyi ama biraz garip geldi okadar süre masada kullandıktan sonra. Yani masadan mousepade geçince kullanım hissiyatı değiştiğinden biraz garip geldi kullanımı. Alışmam ne kadar sürer?

2-3 güne alışırsın, yeni ekipman alınca da öyle oluyor.

1 gün sonra alışmış bulursun kendini.

Çok sürmez.Bunca zaman mousepad kullanmadan nasıl rahat edebildin bu arada :D

mouspad candır bende 4.5 senedir kullanmıyordum 2-3 aydır kullanıyorum keşke öncesinden alsaymışım

Birkaç gün ise alışırsınız

Kendimi bildim bileli mouseları mousepadsiz kullanırım. Bu gün mousepadim geldi ve bu devir bitti benim için. Mousepad iyi ama biraz garip geldi okadar süre masada kullandıktan sonra. Yani masadan mousepade geçince kullanım hissiyatı değiştiğinden biraz garip geldi kullanımı. Alışmam ne kadar sürer?
cs go valorant filan oynuyosan ilk deatmatch yoldaş valorantta ise derecesiz spike hucum yine deathmatch gir 1 2 gün bence öyle alışırsın hemen hikayeli oyunlarda ise pek etkisi olmaz oynadıkça alışırsn hissiyata

çok uzun sürmez mousepad candır <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,422
Üyeler
186,333
Son üye
eerenakz
Geri