Yaw ben para kazanmak istiyom. Okul sıkıntı yok futbol okuluna gidiyom lisans çıkars oradan yırtarım olmassa sanayi o da olmassa almancam var call center de çalışırım annemle beraberKütüphane’de para almadan derslerine çalışabilirsin![]()
Çok Haklı...Kütüphane’de para almadan derslerine çalışabilirsin![]()
Aga ben de bilirim kütüphaneye gitmeyi sadece soruyorum aga nerde çalışırım para kazanıp diye sizin cevaplara bak.Çok Haklı...
Yanlış sularda yüzüyorsun...Yaw ben para kazanmak istiyom. Okul sıkıntı yok futbol okuluna gidiyom lisans çıkars oradan yırtarım olmassa sanayi o da olmassa almancam var call center de çalışırım annemle beraber
Sorumu cevaplamayacaksan bu sekmeyi kapatabilirsin veya sol üst taraftaki geri butonna basınız.Yanlış sularda yüzüyorsun...
git okulunda oku bu yaşta işmi olurYaw ben para kazanmak istiyom. Okul sıkıntı yok futbol okuluna gidiyom lisans çıkars oradan yırtarım olmassa sanayi o da olmassa almancam var call center de çalışırım annemle beraber
Belki sıkıştılar? ihtiyaçları olamazmı?git okulunda oku bu yaşta işmi olur
Kararımı beğenmezsiniz ama saygı duymalısnız. Eğer cevaplamaycaksanız üst taraftaki gibi yazdığım işlemi yapabilirsngit okulunda oku bu yaşta işmi olur
Yani bende biliyorum dersi ama ben kararımı vermişim artık sadece bir öneri istedim.Belki sıkıştılar? ihtiyaçları olamazmı?
şutluyorlar derken?15 yaş altı direkt şutluyorlar
15 yaş altını almıyorlar işe hiçbir yerdeşutluyorlar derken?