Candravero
80+
- Reaksiyon skoru
- 199
İncehesap gaming gecesinden pc toplamayı düşünüyorum güvenilir mi? daha önce hiç alış veriş yaptınız mı?
teşekkür ederim bazı kişiler sorun yaşıyormuş diye duydumgüvenilir bi site bende yeni aldım bun akşam düğmesine basıyorum
hangi sistemi aldınız linkini atabilir misiniz ?güvenilir bi site bende yeni aldım bun akşam düğmesine basıyorum
bu arada İncehesap güvenilirdirİncehesap gaming gecesinden PC toplamayı düşünüyorum güvenilir mi? daha önce hiç alış veriş yaptınız mı?
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. 2 tane toplamda 30k lık PC topladım. Sorunsuz geldi. Sorun olan bir mouse vardı onuda değişime gönderdim değiştirdiler.İncehesap gaming gecesinden PC toplamayı düşünüyorum güvenilir mi? daha önce hiç alış veriş yaptınız mı?
Her firmada sorun yaşayabilirsiniz zaman zaman ama bu o firmanın kötü olduğu anlamına gelmez.teşekkür ederim bazı kişiler sorun yaşıyormuş diye duydum
teşekkürler sorun yaşarmıyım bir videoda izlemiştim fan bozuk ekran kartı başka marka gönderiyolardıhangi sistemi aldınız linkini atabilir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada İncehesap güvenilirdir
teşekkürlerGüvenle alışveriş yapabilirsiniz. 2 tane toplamda 30k lık PC topladım. Sorunsuz geldi. Sorun olan bir mouse vardı onuda değişime gönderdim değiştirdiler.
Her firmada sorun yaşayabilirsiniz zaman zaman ama bu o firmanın kötü olduğu anlamına gelmez.
genellikle kargoların uzun sürede gelmesi ve müşteri hizmetlerinin yetersiz olması gibi ama ben bir problem yaşamadım 1 haftada sistem elime ulaştıteşekkür ederim bazı kişiler sorun yaşıyormuş diye duydum
hangi sistemi aldınız linkini atabilir misiniz ?
bu arada İncehesap güvenilirdir
donanimarsivi.com
Ben öyle bir sorun yaşamadım. Ne aldıysam hepsi istediğim ürünlerdi.teşekkürler sorun yaşarmıyım bir videoda izlemiştim fan bozuk ekran kartı başka marka gönderiyolardı
teşekkürler
vidonunn linkini atar mısnız ?teşekkürler sorun yaşarmıyım bir videoda izlemiştim fan bozuk ekran kartı başka marka gönderiyolardı
teşekkürler
teşekkürlerBen öyle bir sorun yaşamadım. Ne aldıysam hepsi istediğim ürünlerdi.
hangi video olduğunu bilmiyorum eskiden izlemiştimvidonunn linkini atar mısnız ?
Güvenilir.İncehesap gaming gecesinden PC toplamayı düşünüyorum güvenilir mi? daha önce hiç alış veriş yaptınız mı?
teşekkürlerGüvenilir.
Rica ederim.teşekkürler