Mâthes
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,283
intel işlemcilerde k ibaresi olmadığı zaman overclock yapılmıyorEwt o kablo var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden ki
intel işlemcilerde k ibaresi olmadığı zaman overclock yapılmıyorEwt o kablo var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden ki
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...-oc-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html1050ti ve 8gb okey
Ewt şimdi hatırladım teşekürlerintel işlemcilerde k ibaresi olmadığı zaman overclock yapılmıyor
Hmm öyle mi. Mesela kaç FPS arttı? Oyun performansını anlatsana.OTO O.C ne? 1050 Ti kullanıyorum OTO O.C diye bir şey yok. Kendim 195 Core 1000 Memory Clock arttırdım ekran kartı kullanımı %20 azaldı. %15 gibi bir performans artışı yakaladım neredeyse.
Ewt önceden kac fps alıyordun ve simdi kac fps alıyorsunHmm öyle mi. Mesela kaç FPS arttı?
Bu tarz kartlarda OC’nin etkisi genelde göz ardı edilecek seviyede olur arkadaş çok iddaalı merak ettim.Ewt önceden kac fps alıyordun ve simdi kac fps alıyorsun
öncelikle evet şeklinde yazalım ewt şeklinde yazmayalım
2.si soruma cevap alamadımekran kartının 8gb olduğunu biliyorum
ram iniz kaç gb ?
17 yaşindayım ewtöncelikle evet şeklinde yazalım ewt şeklinde yazmayalım
2.si soruma cevap alamadım
3. konu dışı olacak kaç yaşındasın merak ettim
8gb ram 8 gb ekran kartiekran kartının 8gb olduğunu biliyorum
ram iniz kaç gb ?
Bu sistem hangi oyunda kasıyor?İşlemcim: i3 9100
Nvdia geforce msi 1050 ti 8 gb
Arkadaşlar oyunlarda kasıyor overclook yapmak istiyorum yardım eder misiniz şimdiden teşekkürler
güzel yanlış bilgilendirme kardeşimBu sistem hangi oyunda kasıyor?
Overclock yapacaksan, soğutucuna çok dikkat et sistemin yanabilir
En az 10 en fazla 15 FPS artış yakaladım Fortnite High'da.Bu tarz kartlarda OC’nin etkisi genelde göz ardı edilecek seviyede olur arkadaş çok iddaalı merak ettim.
Aynı yerlerde?En az 10 en fazla 15 FPS artış yakaladım Fortnite High'da.
Furmark ve Fortnite'da en az 10 FPS artış yakaladığımı söyleyebilirim. Ortalama olarak 12 FPS 13 FPS artış yakaladım. Çoğu yerde en az 10 FPS artış aldım.Aynı yerlerde?