- Reaksiyon skoru
- 3,865
Vatan'dan olmak zorunda mı?9k vatanadan
Vatan'dan olmak zorunda mı?9k vatanadan
EvtVatan'dan olmak zorunda mı?
İleriye yönelik dediğiniz 3 ay sonra 32 GB tüm oyun gereksimi olmayacak. Şu an 8gb rahatlıkla yerken çoğu oyuna 16 GB ram rahatlıkla yeterli.İleriye dönük olsun diye birde ram 16 olsa bütçeye göre 3500x oluyor bende arada çok fark olmadığını düşndüm
En az 4-5 sene kullanıcamİleriye yönelik dediğiniz 3 ay sonra 32 GB tüm oyun gereksimi olmayacak. Şu an 8gb rahatlıkla yerken çoğu oyuna 16 GB ram rahatlıkla yeterli.
vatandan alırsanız çok pişman olursunuz benden demesi 8000 tl ye 3600 + rx 5700xt toplanıyorEn az 4-5 sene kullanıcam
Onlarda 16 ram 480ssd ve xfx var ben msi gaming x ve b450 gaming x kullanıyorumvatandan alırsanız çok pişman olursunuz benden demesi 8000 TL ye 3600 + rx 5700xt toplanıyor
anlamadım vatandan 9k topladığınız sistemi biz daha iyisini sana 8k toplarız demeye çalışıyorumOnlarda 16 ram 480ssd ve xfx var ben msi gaming x ve b450 gaming x kullanıyorum
Hocam aile alacak vatan dışı kabul etmiyorlar zaten zorla PC aldırıyorumanlamadım vatandan 9k topladığınız sistemi biz daha iyisini sana 8k toplarız demeye çalışıyorum
Yine bir vatancı sistem çöp olmuş 9knız varOnlarda 16 ram 480ssd ve xfx var ben msi gaming x ve b450 gaming x kullanıyorum
Ailene açıkla diğer sitelerde güvenli yorumlarda var bir tek sen mi alıyorsun sonuçtaHocam aile alacak vatan dışı kabul etmiyorlar zaten zorla PC aldırıyorum
Hocam vatanda daha iyisi var mıYine bir vatancı sistem çöp olmuş 9knız var
sistem çok kötü r7 3700x b450m rtx 2070 syuper toplayabilirsiniz
dostum ailene vatandan alırsanız kazık yiyeceğinizi söyleHocam aile alacak vatan dışı kabul etmiyorlar zaten zorla PC aldırıyorum
Zorlamak istemiyorum almaktan vazgeçerlerYine bir vatancı sistem çöp olmuş 9knız var
sistem çok kötü r7 3700x b450m rtx 2070 syuper toplayabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ailene açıkla diğer sitelerde güvenli yorumlarda var bir tek sen mi alıyorsun sonuçta
Zorlamak istemiyorumdostum ailene vatandan alırsanız kazık yiyeceğinizi söyle
Amacınız oyun oynamak mı?
1080p'de darboğaz yapacaktır
Dalga geçiyosunuz herhalde böyle saçma hesaplamalar yaparak kaynaksız bir şekildeÇok büyük darboğaz yapacaktır bende RTX2060 ve Ryzen 5 2600 var %1-2 darboğaz yapıyor RX5700XT ise RTX2070Super gücünde yani RTX2060 yanında bir hiç ayrıca neden yüksek işlemci almak varken düşük işlemci ve sıvı soğutma alıyorsun ki!! sen bütçeni söyle işlemci + soğutma için ben sana işlemci önereyim