Bisiklet alcam boyum 1.60 24 jant cok kücük geldi denemistim bizim binada bir arkadaşımda var 26 jant almayi düsundüm ama denemedim sizce olurmu selesini en düşüge indirse
İmkanın varsa 27.5 al yaşını ve bütçeni yazarsan sana yardımcı olabilirim.Bisiklet alcam boyum 1.60 24 jant cok kücük geldi denemistim bizim binada bir arkadaşımda var 26 jant almayi düsundüm ama denemedim sizce olurmu selesini en düşüge indirsem
O zaman 26 sana uygun diyebilirim. Üçgen kadro secçmeni öneririm. Çünkü orta amortisöre sahip bisikletler hem biraz hantal oluyor. Dağ bisikleti diye satarlar ama ben tavsiye etmiyorum.27.5 çok büyük degilmi yasim 15 bütcem 1150
Knk ücgen kadro felan ne bilmiyorum ama söyle bisikletlerden alcam diger turluleri sevmiyorum dik olan burda bisikleti gösterme amacim şu isaretledim yer gibi olan bisikletleri seviyorum digerlerini kullanamiyorumO zaman 26 sana uygun diyebilirim. Üçgen kadro secçmeni öneririm. Çünkü orta amortisöre sahip bisikletler hem biraz hantal oluyor. Dağ bisikleti diye satarlar ama ben tavsiye etmiyorum.
Çok pahali ben en iyisi bisikletcilere gidimbunu öneririm ama bütçenizi aşıyor![]()
Dağ Bisikleti Modelleri ve Fiyatları - n11
Dağ Bisikleti ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Dağ Bisikleti çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
ayrıca 1150tl ye 26 jant kaliteli bisiklet bulmak zor hatta yok diye bilirim
@Mert Özkaya @$ilent @Arthur Morgan
aynen bu tarz diyorum diğerleri tırt oluyorKnk ücgen kadro felan ne bilmiyorum ama söyle bisikletlerden alcam diger turluleri sevmiyorum dik olan burda bisikleti gösterme amacim şu isaretledim yer gibi olan bisikletleri seviyorum digerlerini kullanamiyorum
Alıntıyı görüntüle