3 Kişilik Arkadaş Grubu İçin Oyun Önerisi

Reaksiyon skoru
51
3 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Bilinen oyunlar haricindeki (CS, Valorant, LoL, PUBG, Fortnite vs.) tüm önerilerinizi bekliyorum. Ücretli ya da ücretsiz farketmez. Yeter ki eğlenceli olsun. Ayrıca web tabanlı Gartic.io tarzı oyunları bile önerebilirsiniz.

The Cycle, Rogue Company, Sea Of Thieves

3 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Bilinen oyunlar haricindeki (CS, Valorant, LoL, PUBG, Fortnite vs.) tüm önerilerinizi bekliyorum. Ücretli ya da ücretsiz farketmez. Yeter ki eğlenceli olsun. Ayrıca web tabanlı Gartic.io tarzı oyunları bile önerebilirsiniz.
Minecraft.

belirtmedim ama 3ümüz de 2012 den beri sürekli olarak oynuyoruz. gerek hypixel gibi serverlarda, gerek aternostan kendi açtığımız serverlarda. ama bazen sıkılıyoruz tekrar minecraft'a başlayana kadar bi oyun önerisi istiyoruz. var mı önerin dostum?

hepsine bakacağım. teşekkürler.
Bir de buna bakabilirsin
Elraenn yayın tekrarı var izlersin
Bu arada Sea OF Thieves gamepass'de var
Aylık 5TL oynanabiliyor.

Bir de buna bakabilirsin
Elraenn yayın tekrarı var izlersin
Bu arada Sea OF Thieves gamepass'de var
Aylık 5TL oynanabiliyor.
dostum teşekkürler önerin için ama simülasyon oyunlarını hiçbirimiz sevmiyoruz. sadece sohbet eşliğinde kafa dağıtmak için ets2 oynuyoruz nadiren.

rocket league , the forest , raft , Stick Fight: The Game

3 kişilik ekiple rust çok zevkli olur the forest , raft, sea of thieves

Cs volarant Pubg fortnite gta 5 online ve eğer oda bulabilirseniz gta 4 multiplayer. :D

Geri