photoshop konusunda yardım edebilecek kişi

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,691
sabahtan beri bu videodan yaparak logo yapmaya çalışıyorum ama bir yerde bende olmuyor bana yardım etcek veya kimse yapmaz ama yardım sever var TAHAJEL adında bu videoyla veya başka şeklilde logo yapcak kişi varmı
yapmaya çalıştığım video:

sabahtan beri bu videodan yaparak logo yapmaya çalışıyorum ama bir yerde bende olmuyor bana yardım etcek veya kimse yapmaz ama yardım sever var TAHAJEL adında bu videoyla veya başka şeklilde logo yapcak kişi varmı
yapmaya çalıştığım video:
Hallederiz bir gün.

Nerede takıldın yazıyı siyah yapmaktamı?
onu hallettim ondan sonra bir yerde sorun oldu
videoda adamın dedini yapıyor crtl ile yaptım katmana tıklıyorum kırmızı katmana sonra seç diyip değiştir diyorum ordan daralt kısmında 40 yapıordum adam gibi sonra adam delete yapınca oluyor ben yapınca olmuyor bak resimle anlatim

adam yapınca @Stanker nasıl yaparım
Adsız.jpg

böyle seçildikten sonra delete basıyor adam bende basıyorum bu benmki sonra böyle oluyor
111111.jpg

155263.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hallederiz bir gün.
bana yardım edebilirmisn bu hafta içinde

onu hallettim ondan sonra bir yerde sorun oldu
videoda adamın dedini yapıyor crtl ile yaptım katmana tıklıyorum kırmızı katmana sonra seç diyip değiştir diyorum ordan daralt kısmında 40 yapıordum adam gibi sonra adam delete yapınca oluyor ben yapınca olmuyor bak resimle anlatim

adam yapınca @Stanker nasıl yaparım
Alıntıyı görüntüle
böyle seçildikten sonra delete basıyor adam bende basıyorum bu benmki sonra böyle oluyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bana yardım edebilirmisn bu hafta içinde
Dersimin olmadığı bir gün hallederim.

ayıp olmuyacaksa haftasonu olurmu eğer yapmak istemiyorsan anlayısla karsılarım
Yarın tenefüte bile yapabilirim. Mğsairlik durumuna bağlı
Okul ve dershane peşimi bırakmıyorlar.

Yarın tenefüte bile yapabilirim. Mğsairlik durumuna bağlı
Okul ve dershane peşimi bırakmıyorlar.
ayıp olmassa şimdi çok soru sordum zorunlu tutmak gibi olmasında bana müsait oldunuz zaman mesaj atarmısınız burdan veya instagram hesabı felan verim benim için zaman fark etmez

ayıp olmassa şimdi çok soru sordum zorunlu tutmak gibi olmasında bana müsait oldunuz zaman mesaj atarmısınız burdan veya instagram hesabı felan verim benim için zaman fark etmez
Buradan hallederiz.

bende zamanında o kanaldan bakarak bunları yapmıştım

bende zamanında o kanaldan bakarak bunları yapmıştım
knk bende şu eren yazılı logo var onu gibi yapmaya çalışıyor ama işte o kenarları yapmak için delete basınca hepsi siliniyor üste yazmıştım bir arkadaşa bakabilirsin

knk bende şu eren yazılı logo var onu gibi yapmaya çalışıyor ama işte o kenarları yapmak için delete basınca hepsi siliniyor üste yazmıştım bir arkadaşa bakabilirsin
bende öyle bir sorun vardı ama hatırlamıyorum ne yaptığımı photoshop kullanmayalı 10 ay 1 sene felan olmuştur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri