pc internet kablosuyla nasıl bağlarım

goowdy

80+
Reaksiyon skoru
15
Selamlar arkadaşlar odamda bu girişden var modem oturma odasında ve odamda bu girişden var bu girişe internet kablosu bagladıgımda diger ucunuda pc taktıgımda malesef oc de internet olmuyo sizce bunu nasıl aktifleştire bilirm bilgisi olan varsa yazabilrimi?

Ekler

• WhatsApp Image 2020-12-10 at 11.20.58.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-10 at 11.20.58.jpeg
    157 KB · Hit: 36
Selamlar arkadaşlar odamda bu girişden var modem oturma odasında ve odamda bu girişden var bu girişe internet kablosu bagladıgımda diger ucunuda PC taktıgımda malesef oc de internet olmuyo sizce bunu nasıl aktifleştire bilirm bilgisi olan varsa yazabilrimi?
Modemden kablo çekeceksin odana veya mesafe ve duvar çok yok ise wi-fi adaptör alacaksın ve yahut router alıp bir tane ondan direkt bağlayacaksın ben router kullanıyorum gayet iyi aşağıya bile indiriyorum üç yol ile bence bu yollar daha iyi olur

Selamlar arkadaşlar odamda bu girişden var modem oturma odasında ve odamda bu girişden var bu girişe internet kablosu bagladıgımda diger ucunuda PC taktıgımda malesef oc de internet olmuyo sizce bunu nasıl aktifleştire bilirm bilgisi olan varsa yazabilrimi?
ben illaki modemden kablo çekmen gerekiyor diye biliyorum ve o girişle pcdeki giriş farklı değil mi

Görüntüden anlamadım fakat modem prizi olabilir. Ben de öyle kullanıyorum. Modemi buna, pcyi modeme takmalısınız. Eğer başka odadaysa kablo çekin

Geri