150 ALIRSIN BENCEArkadaşlar benim sistemim de intel q9500 işlemci hd3850 ekran kartı 4gb da ram var windows 10 işletim sistemi var birde ne kadar fps değerleri alırım tahminen sizce rami 8 yapıcam
ciddi misin aslında bekliyordum çünkü o ekran kartı testlerde 165 falan alıyor 1080p de150 ALIRSIN BENCE
imkanı yok düşük ayarlarda bile alamaz150 ALIRSIN BENCE
yani aslında gözüm yükseklerde de değil sadece akıcı bi oynanış verir diye umuyorumimkanı yok düşük ayarlarda bile alamaz
yani valorant çok güçlü bir sistem gerektirmiyor rami 8 yapınca belki 150 her şey lowda alırsın 140 üstü zaten akıcıoluyorda bence o kadarda alamazsın ama yani akıcılıkta sorun olucağını zanletmemyani aslında gözüm yükseklerde de değil sadece akıcı bi oynanış verir diye umuyorum
evet bende 8 yapınca belki o kadar görürüm diye tahmin ediyorumyani valorant çok güçlü bir sistem gerektirmiyor rami 8 yapınca belki 150 her şey lowda alırsın 140 üstü zaten akıcıoluyorda bence o kadarda alamazsın ama yani akıcılıkta sorun olucağını zanletmem
Low ayarlar 4:3 alıryani valorant çok güçlü bir sistem gerektirmiyor rami 8 yapınca belki 150 her şey lowda alırsın 140 üstü zaten akıcıoluyorda bence o kadarda alamazsın ama yani akıcılıkta sorun olucağını zanletmem
? ben mx130 8gb ram i7-10510u ile online 120-130 alıyorum düşükteyani valorant çok güçlü bir sistem gerektirmiyor rami 8 yapınca belki 150 her şey lowda alırsın 140 üstü zaten akıcıoluyorda bence o kadarda alamazsın ama yani akıcılıkta sorun olucağını zanletmem
CAPS LOCK KAPAT BENCE.150 ALIRSIN BENCE
Polemik yapma , kapattık.CAPS LOCK KAPAT BENCE.
Tamam.Polemik yapma , kapattık.