nasıl bulaştı bilmiyorum o testi ben yapamam mıSıcaklıklarını kontrol et muhtemelen hepsi 90-100 de geziyordur. Değilse bir virüs taraması yaptır. Ve PC boştayken kullanımlara bak. Mining yazılımı bulaşmış olabilir.
ması after burnerden baktım 54 dereceSıcaklıklarını kontrol et muhtemelen hepsi 90-100 de geziyordur. Değilse bir virüs taraması yaptır. Ve PC boştayken kullanımlara bak. Mining yazılımı bulaşmış olabilir.
nasıl kapatabilirimfreesync falan açıksa kapat ve driverdan kaynaklıdır büyük ihtimal.
yani diriver olarak nasıl yapacağımı bilmiyorumması after burnerden baktım 54 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl kapatabilirim
Bir virüs programı yükle ve virüs testi yap. Aida64 programını indir ve sıcaklıklara bak. Youtube den Bios güncelleme, driver yükleme gibi videolara bakıp tüm driverlerini eksiksiz ve temiz bir şekilde güncelle. Sorun büyük ihtimalle çözülür.nasıl bulaştı bilmiyorum o testi ben yapamam mı
teşekür ederim reis çok sağ olBir virüs programı yükle ve virüs testi yap. Aida64 programını indir ve sıcaklıklara bak. Youtube den Bios güncelleme, driver yükleme gibi videolara bakıp tüm driverlerini eksiksiz ve temiz bir şekilde güncelle. Sorun büyük ihtimalle çözülür.
Rica ederim.teşekür ederim reis çok sağ ol
Worm girmiş olabilir veya gizli mining yapıyorlardır virüs testinde bir sıkıntı çıkmaz ise (biraz mahhalle bilgisayarcısı repliği gibi olacak hazırlanın) format atmayı deneteşekür ederim reis çok sağ ol
işte hangi virus testi her hangi bir programın virüs testi miWorm girmiş olabilir veya gizli mining yapıyorlardır virüs testinde bir sıkıntı çıkmaz ise (biraz mahhalle bilgisayarcısı repliği gibi olacak hazırlanın) format atmayı dene![]()
yok bilgisayarı tarayın direk @Treyarch dostum yardımcı olabilir misin ? Bu konudaki en bilgilisi sensin forumdaişte hangi virus testi her hangi bir programın virüs testi mi