arkadaşlar fps aşırı düştü nedeni nedir

theAhm3t

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,301
Arkadaşlar sistemim xfx5700xt ryzen 5 3600 2x8 16gb 3200mhz
csgo da 30 fps alıyorum neden aşırı kasma var oyunda dün ise oyunlarda ekran kararıyordu şimdi fpsm aşırı düştü nedeni nedir csgodaki normal fpsm 300 dü

Driver yada ssd nedeniyle büyük ihtimal.

Sıcaklıklarını kontrol et muhtemelen hepsi 90-100 de geziyordur. Değilse bir virüs taraması yaptır. Ve pc boştayken kullanımlara bak. Mining yazılımı bulaşmış olabilir.

Sıcaklıklarını kontrol et muhtemelen hepsi 90-100 de geziyordur. Değilse bir virüs taraması yaptır. Ve PC boştayken kullanımlara bak. Mining yazılımı bulaşmış olabilir.
nasıl bulaştı bilmiyorum o testi ben yapamam mı

Sıcaklıklarını kontrol et muhtemelen hepsi 90-100 de geziyordur. Değilse bir virüs taraması yaptır. Ve PC boştayken kullanımlara bak. Mining yazılımı bulaşmış olabilir.
ması after burnerden baktım 54 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

freesync falan açıksa kapat ve driverdan kaynaklıdır büyük ihtimal.
nasıl kapatabilirim

ması after burnerden baktım 54 derece

nasıl kapatabilirim
yani diriver olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum

nasıl bulaştı bilmiyorum o testi ben yapamam mı
Bir virüs programı yükle ve virüs testi yap. Aida64 programını indir ve sıcaklıklara bak. Youtube den Bios güncelleme, driver yükleme gibi videolara bakıp tüm driverlerini eksiksiz ve temiz bir şekilde güncelle. Sorun büyük ihtimalle çözülür.

Bir virüs programı yükle ve virüs testi yap. Aida64 programını indir ve sıcaklıklara bak. Youtube den Bios güncelleme, driver yükleme gibi videolara bakıp tüm driverlerini eksiksiz ve temiz bir şekilde güncelle. Sorun büyük ihtimalle çözülür.
teşekür ederim reis çok sağ ol

Worm girmiş olabilir veya gizli mining yapıyorlardır virüs testinde bir sıkıntı çıkmaz ise (biraz mahhalle bilgisayarcısı repliği gibi olacak hazırlanın) format atmayı dene :D
işte hangi virus testi her hangi bir programın virüs testi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,944
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri