oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
- Reaksiyon skoru
- 12,364
Rdr 2 indirdim, arkadaşla biraz oynadık nerden kaydetcem
Oyunun başında (ev baskını görevi) oyun kapandı açtığımda karlı yerden başladıOtomatik save alıyor alt f4 atabilirsin. Hiç kaydedilmeme durumu yaşamadım.
Şimdi baya ilerledim korkuyorumOyunun başında (ev baskını görevi) oyun kapandı açtığımda karlı yerden başladı
Yok reisKanka CTRL + S yap (!)
Ayarlarda quick save yada normal save tuşu var mı bir bak.
Orası sanırım ilk görev olduğu için bitmeden falan mı çıktın ki? Ben hep alt f4 attım hep save aldıOyunun başında (ev baskını görevi) oyun kapandı açtığımda karlı yerden başladı
Oyun korsan mı? Ona göre yardım edeceğim.Rdr 2 indirdim, arkadaşla biraz oynadık nerden kaydetcemAlıntıyı görüntüle
Yok çıkmadım oyun kapandı orda bir kere ilk açtığımda şimdi kapanmıyor, ama save almamıştı ozaman korkuyorum şimdi.Orası sanırım ilk görev olduğu için bitmeden falan mı çıktın ki? Ben hep alt f4 attım hep save aldı
O görevin son checkpoint yaptığı yerden başlatıyormuş reis bakındım şimdi. Otomatik save alıyormuş oyun. Öyle diyorlar bende onların yalancısıyımYok reis
Para ver alayım ozamanProfiline girdim ve bununla karşılaştım, unutmuştum.
Yüksek ihtimalle bu yüzden, sana yardımcı olmayacağım.
Diğer arkadaşların da destek vermemesini öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Benim param olsa oyun almayacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz, 30-50 TL olsa veririm fakat oyun 250tl maalesef daha 8gb ram kullaniyorum bir ram almak için para biriktiriyorum onuda heba edemem oyunlar ateş pahasProfiline girdim ve bununla karşılaştım.![]()