FurMark Testi Sonucum

Arda1632

80+
Reaksiyon skoru
0
1607711636036.png
1607711718285.png
ekran kartım ise asus dual 2060 super

Tam çekmemişsin bilgiler tam gözükmüyor ayrıca böyle olmaz. Furmark açıkken yanda GPU'Z açıp, spec kısmından verileri okuman lazım. Ayrıca Furnark sadece çekirdeği zorlar, Ram'leri zorlamaz. Tam isabetli bir sonuç için birden fazla uygulama ile denemelisin. Furmark + Gpu-Z dışında Heaven'in testleri ve Msı kombustor tavsiye ederim. Hele AMD kartlarda Furmark zaten kesin sonuç vermiyor.

Tam çekmemişsin bilgiler tam gözükmüyor ayrıca böyle olmaz. Furmark açıkken yanda GPU'Z açıp, spec kısmından verileri okuman lazım. Ayrıca Furnark sadece çekirdeği zorlar, Ram'leri zorlamaz. Tam isabetli bir sonuç için birden fazla uygulama ile denemelisin. Furmark + Gpu-Z dışında Heaven'in testleri ve Msı kombustor tavsiye ederim. Hele AMD kartlarda Furmark zaten kesin sonuç vermiyor.
benimki nvidia ama?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060 süper sıcaklık 79 fazla gibi geldi ama. Bende XFX 5600xt var 75 görüyorum
peki suresini ne kadar tuttunuz acaba?

Fan hızı düşükse olabilir ama 79 derece yine fazla.

Voltaj düşürebilirsin ama onun nasıl yapıldığını gösterecek vaktim yok şuan

Fan hızı düşükse olabilir ama 79 derece yine fazla.

Voltaj düşürebilirsin ama onun nasıl yapıldığını gösterecek vaktim yok şuan
Dostum konuyla alakası yok ama bir şey sorucam sıvı soğutma ile 3600 kaç derece ?

Dostum konuyla alakası yok ama bir şey sorucam sıvı soğutma ile 3600 kaç derece ?
Benim sıvı soğutmam kasanın üstüne takılı diye o kadar abartılacak kadar soğuk değil. 1.1V 4.2 GHz de RDR2 oynarken 47 derece, Cinebench R23 de 55 derece, Aida64 CPU, FPU, Cache de 70 derece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,754
Üyeler
189,319
Son üye
lldvfirst
Geri