Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 407
İncehesaptan pc toplayadım ama bazı şikayetler var. Aranızda incehesap la sorun yaşayan var mı? İnce hesap güvenilir midir?
2 ay önce PC aldım sorunsuz.İncehesaptan PC toplayadım ama bazı şikayetler var. Aranızda incehesap la sorun yaşayan var mı? İnce hesap güvenilir midir?
Aga benimki hala gelmedi kargoya dahi verilmemiş.dCuma günü ekran kartı aldım bugün elime geldi ve sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum.
Valla hocam benim pazartesi verildi bugün geldi elime. Hatta şu an pcde takılı.Aga benimki hala gelmedi kargoya dahi verilmemiş.d
Bilgisayarın bütün parçaları hazır montaj ve kurulum için ekran kartını bekliyorumValla hocam benim pazartesi verildi bugün geldi elime. Hatta şu an pcde takılı.
Parçaları akakçe üzerinden farklı sitelerden mi topladınızBilgisayarın bütün parçaları hazır montaj ve kurulum için ekran kartını bekliyorum
Hepsi burada Trendyol ince hesapta şimdi aradı 5 dk sonra geliyorlarmışParçaları akakçe üzerinden farklı sitelerden mi topladınız
Trendyol hepsiburadada kargolarda sıkıntı yaşadınız mı?Hepsi burada Trendyol ince hesapta şimdi aradı 5 dk sonra geliyorlarmış
yok hepsiburada dan hepsi jetle sipariş verdim sabah geldiTrendyol hepsiburadada kargolarda sıkıntı yaşadınız mı?