Alt seviye 2060 almak yerine üst seviye 5600 XT almak daha mantıklı bence.Direkt 2060.
RTX, DLSS, nvenc, CUDA, freestyle. özellikle yayın için nvenc. 5600 XT daha güçlü değil. PUBG'de 2060 geçiyor hatta.
Alt seviye 2060 almak yerine üst seviye 5600 XT almak daha mantıklı bence.Direkt 2060.
RTX, DLSS, nvenc, CUDA, freestyle. özellikle yayın için nvenc. 5600 XT daha güçlü değil. PUBG'de 2060 geçiyor hatta.
Ama kartlar eşdeğer değil o konuda. Strix 5600 XT vs zotac 2060 arasından 5600 XT alsa o strix, nvenc yerini tutmuyor özellikle de DLSS.Alt seviye 2060 almak yerine üst seviye 5600 XT almak daha mantıklı bence.
Fidelity FX var, şu anda kötü ama geliştirilecektir.Ama kartlar eşdeğer değil o konuda. Strix 5600 XT vs zotac 2060 arasından 5600 XT alsa o strix, nvenc yerini tutmuyor özellikle de DLSS.
![]()
NVIDIA GeForce RTX ile Canlı Yayın Yapın
İnanılmaz Grafikleri, Güçlü Yapay Zeka Efektleri ve Kusursuz, Takılmayan Yayın Akışı ile Tüm Dikkatleri Üzerinize Çekinwww.nvidia.com
zotac neden rtx2060 konusunda ucuz msi asus felan daha pahalı onu anlamadım o yüzden aklım karıştıAma kartlar eşdeğer değil o konuda. Strix 5600 XT vs zotac 2060 arasından 5600 XT alsa o strix, nvenc yerini tutmuyor özellikle de DLSS.
![]()
NVIDIA GeForce RTX ile Canlı Yayın Yapın
İnanılmaz Grafikleri, Güçlü Yapay Zeka Efektleri ve Kusursuz, Takılmayan Yayın Akışı ile Tüm Dikkatleri Üzerinize Çekinwww.nvidia.com
Nvenc yok. DLSS ile fidelty FX mantığı da aynı değil aslında hatta NVIDIA kartlarda bile fidelity FX testi vardı bir ara.Fidelity FX var, şu anda kötü ama geliştirilecektir.
NVENC yok zaten.Nvenc yok. DLSS ile fidelty FX mantığı da aynı değil aslında hatta NVIDIA kartlarda bile fidelity FX testi vardı bir ara.
Zotac soğutması iyi aslında gayet alınır model. 70 derece civarından fazla çıkmıyor diye biliyorum.zotac neden rtx2060 konusunda ucuz msi asus felan daha pahalı onu anlamadım o yüzden aklım karıştı
rtx2060 alıyorum ozaman aklımdada vardı bilgilerin için teşekkürlerZotac soğutması iyi aslında gayet alınır model. 70 derece civarından fazla çıkmıyor diye biliyorum.
Zotac soğutması iyi aslında gayet alınır model. 70 derece civarından fazla çıkmıyor diye biliyorum.
Aslında fiyatı iyi(birkaç ay önce bu fiyata galax 2060S EX alınıyordu) gaming gecesinde 3K altında olabilir.rtx2060 alıyorum ozaman aklımdada vardı bilgilerin için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Zotac GeForce RTX 2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Zotac GeForce RTX 2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bu arada indirimi beklesem 3k nın altına düşermi sence