3000 ₺'ya kadar ekran kartı önerisi

Doğru modeli almana yardım etmeye çalışıyoruz, üstelik kanıt da sunuyoruz ama "tamam" diyerek tersliyorsun.
tamam dedim sadece terslenecek bir durum söz konusu değil

RTX 2060.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
  • Beğen
Alt seviye 2060 almak yerine üst seviye 5600 XT almak daha mantıklı bence.
Ama kartlar eşdeğer değil o konuda. Strix 5600 XT vs zotac 2060 arasından 5600 XT alsa o strix, nvenc yerini tutmuyor özellikle de DLSS.

Ama kartlar eşdeğer değil o konuda. Strix 5600 XT vs zotac 2060 arasından 5600 XT alsa o strix, nvenc yerini tutmuyor özellikle de DLSS.
zotac neden rtx2060 konusunda ucuz msi asus felan daha pahalı onu anlamadım o yüzden aklım karıştı

Fidelity FX var, şu anda kötü ama geliştirilecektir.
Nvenc yok. DLSS ile fidelty FX mantığı da aynı değil aslında hatta NVIDIA kartlarda bile fidelity FX testi vardı bir ara. :D
Görüntüyü baya bozabiliyor.

zotac neden rtx2060 konusunda ucuz msi asus felan daha pahalı onu anlamadım o yüzden aklım karıştı
Zotac soğutması iyi aslında gayet alınır model. 70 derece civarından fazla çıkmıyor diye biliyorum.

Zotac soğutması iyi aslında gayet alınır model. 70 derece civarından fazla çıkmıyor diye biliyorum.
rtx2060 alıyorum ozaman aklımdada vardı bilgilerin için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada indirimi beklesem 3k nın altına düşermi sence

• Beğen
rtx2060 alıyorum ozaman aklımdada vardı bilgilerin için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada indirimi beklesem 3k nın altına düşermi sence
Aslında fiyatı iyi(birkaç ay önce bu fiyata galax 2060S EX alınıyordu) gaming gecesinde 3K altında olabilir.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,416
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri