AOC 24G2U VS ASUS VP249QGR

peoples

80+
Reaksiyon skoru
20
Asus u kullanıyorum ve gram şikayetim yok. Açıkçası arasında pek fark olacağını sanmıyorum.

İkisininde özellikleri hemen hemen aynı AOC daha güzel duruyor estetik olarak ben olsam onu alırdım :D

Bence asusu kaçırmayın

Lütfen hangisini neden almam gerektiğini açıklayabilir misiniz? Aralarında küçük farklar var.

Cevapları sabırsızlıkla bekliyorum. İkiside aynı neredeyse

İki indirimde güzel bütçeniz yeterse 24G2U tercih edin Pivot özelliği var ayrıca.

Aoc 24g2u monitörünü kendim kullanıyorum.Hiçbir sıkıntısını görmedim. ben 1500 tl ye aldım.Sana tek sözüm bu indirimi kaçırma.

Aoc 24g2u monitörünü kendim kullanıyorum.Hiçbir sıkıntısını görmedim. ben 1500 tl ye aldım.Sana tek sözüm bu indirimi kaçırma.
Bir ekleme yapmak isterim, sanırım yorumlara göre AOC'nin kutusundan HDMI + Display Port kablosu çıkıyor. Asus kutusundan ise sadece HDMI.
Doğru mudur?

Az önce burada ki arkadaşların tavsiyesi ile ASUS aldım sonradan AOC u görünce kararsız kalıp nette araştırıyordum hangisi daha iyi diye bu konuyu gördüm. Sanırım doğru tercih yapmışım ASUS almakla.
ASUSTA Tepki Süresi : 1ms MPRT , 4ms (Gray to Gray) Tam olarak nedir bu Mod falan mı

Son düzenleme:
G-Sync kullanabiliyor musunuz acaba?
Açıkçası AMD ekran kartı kullandığım için bir fikrim yok ama bence kullanılabiliyordur. Nvidia nın bi listesi vardı oraya bakabilirsin, o listede olmasa bile kullabılabileceğini düşünüyorum eminim yani.

Merak eden olduysa Itopya'dan AOC aldım.

Lütfen hangisini neden almam gerektiğini açıklayabilir misiniz? Aralarında küçük farklar var.

Ben olsam aoc alırdım

Geri