yusuftlhyldzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Sayın arkadaşlar sizin tavsiyeleriniz dahilinde monitör dahil 6000 tl bütçem ile sistem yaptım nasıl? Değiştirmemi önerdiğiniz parçalar varmı?
Kötü dostum. Olmamış.Sayın arkadaşlar sizin tavsiyeleriniz dahilinde monitör dahil 6000 TL bütçem ile sistem yaptım nasıl? Değiştirmemi önerdiğiniz parçalar varmı?Alıntıyı görüntüle
Psu ve Kasa kötü.Sayın arkadaşlar sizin tavsiyeleriniz dahilinde monitör dahil 6000 TL bütçem ile sistem yaptım nasıl? Değiştirmemi önerdiğiniz parçalar varmı?Alıntıyı görüntüle
neyi kötü kardeşim kötü diyorsanız sebebini belirtin öyle direk kötü yazmayınKötü dostum. Olmamış.
neyi kötü kardeşim kötü diyorsanız sebebini belirtin öyle direk kötü yazmayın
Psu ve Kasa kötü.
6000TL Sistem Toplama (İntel) (technogundem.net) çok çok daha iyi altdaki sistemi alın gamegarajlı olanıSayın arkadaşlar sizin tavsiyeleriniz dahilinde monitör dahil 6000 TL bütçem ile sistem yaptım nasıl? Değiştirmemi önerdiğiniz parçalar varmı?Alıntıyı görüntüle
Kass psu değişmelisinSayın arkadaşlar sizin tavsiyeleriniz dahilinde monitör dahil 6000 TL bütçem ile sistem yaptım nasıl? Değiştirmemi önerdiğiniz parçalar varmı?Alıntıyı görüntüle
kardeşim coolosterın 500 w+80 voltuk psusunu kuansam nasıl olur sence sizcePsu ve Kasa kötü.