yüzyüze sınavlar yapılsın!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ayrıca üslubunu düzelt, Twitter'da değil forumdasın.
düşün
senin hakkını yiyen birisi var
ne dersin hakkımı yememi diceksin tabikide küfür ediceksin sinirleniceksin böyle düşün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok gereksiz bir konu sınav olmasaydın sınav olmasın safında olacağına NET eminim ve raporladım kabadilde yasak
hayır
neden olayıym adaletli olan bu

çok gereksiz bir konu sınav olmasaydın sınav olmasın safında olacağına NET eminim ve raporladım kabadilde yasak
zaten tekrarlarım var bi sorun çekmezdim sınavlarda da

Canlı ders 0 verim. okulsuz sınav olacaksa okulun manası ne?

Biz MEB değiliz MEB'e söylemen lazım.

düşün
ne dersin hakkımı yememi diceksin tabikide küfür ediceksin sinirleniceksin böyle düşün

hayır

zaten tekrarlarım var bi sorun çekmezdim sınavlarda da
boş yapmayı bırak artık rezil etme kendini

Ağabey bana Gelen sizede gelecek demek istiyor galiba anladınız siz :)

düşün

hayır
kim yemiş senin hakkını. Çalışmayan adam düşük alır. Seni ilgilendirmez ki bu . niye böyle trigırlandın ki şimdi sen

düşün
Kimsenin hakkımı yediği yok, ayrıca insanlara küfür etmek senin ne haddine?

Hayatım boyunca oyun oynadım hayvanlar gibi ortam yaptım kendimi etiket et miyim şimdi burada. Gram çalışmadım benim zamanımda sbs sınavları vardı 3 sene girdik 6 7 8 sırasıyla 408 412 417 aldım. Anadolu lisesine girdim tabii ki gene çalışmadım hayvan gibi pc oynadım şuan SDÜ de mühendisim 2 milyon kişiden mf 4 te 170 bindeydim. Yani oyun oynayanlara sitem etmene gerek yok sen kendini kurtar çalışan değil zeki olan kazanıyor ;)

Siri cevaplıyor;
Tamam abi Matematik sınavından 6 konudan klasik sınav olacağım aynen konular birikti.
Bende aynısını sizin için söylüyorum o zaman sizde hakkımızı yediniz. Bütün konular birikti hepsinden olacağım. Sizin gibi birkaç konudan olmayacağım maalesef.
Lütfen kaba bir şekilde konuşmayınız...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri