aynen hakzıslık demiSiri cevaplıyor;
Tamam abi Matematik sınavından 6 konudan klasik sınav olacağım aynen konular birikti.
Bende aynısını sizin için söylüyorum o zaman sizde hakkımızı yediniz. Bütün konular birikti hepsinden olacağım. Sizin gibi birkaç konudan olmayacağım maalesef.
Kimse sınav zor demiyor ki .dd Virüs var diye online okuyoruz ama sınav için 250 300 kişi 1 okulda toplanıyoruz?yapılsın
yapılmasın diyenlere söyleyeyim
4/2=8/4 tür
size o konulara göre daha fazla zaman tanıdılar
oturun çalışın
biliyorum bunu diyenleri de
%99
arkada oyun oynayan canlı derslere bile girmeyen
sınav olunca tutuşanlar
olucaksınız ulan köpke gibi olucaksınız
kurtuluşunuz yok
ben sınavlarım için uykusuz olayım nerdeyse siz orada oyun oynayın umursamayın batıyor evet bencilim evet
olucsaksınız o sınavı
sanırsın aynı zamanda bize daha az konu sordular size fazla sorucaklar
zamanınız var
Daha kendi yazdığın mesajın farkında değilsin.küfür?
ne dersin hakkımı yememi diceksin tabikide küfür ediceksin sinirleniceksin böyle düşün
dediği kitle içersin de ben de varım. banamı atmış oldu bu hakaretleri falan. KÖPEK vsyapılsın
4/2=8/4 tür
oturun çalışın
%99
sınav olunca tutuşanlar
kurtuluşunuz yok
ben sınavlarım için uykusuz olayım nerdeyse siz orada oyun oynayın umursamayın batıyor evet bencilim evet
olucsaksınız o sınavı
zamanınız ar
Bilader kafanmı güzel bizde daha fazla konu var eşit oluyor kullanabiliyormusun gözünün arkasındakiniaynen hakzıslık demi
biz 2 ay gibi sürede çalıştık siz aynen aga
4 ayınız oldu neredeyse
Hocam o küfür edmek değil küfretmek yalnız 2 ayda edebiyat dersine 1 kere bile mi girmedin?aynen kanka küfür demek çok ayıp
haklısın
küfür
bak ayıp oldu demi
buradakilere değil anlamıyorsunSenin kuyruk acının olması burada kimseye laf edebileceğin anlamına gelmez. Ayrıca madem 2 ayda sınav oldu yarısı konu vardı arkada oyun oynamayıp çalışsaydın demezler mi adama ? xd
Dostum okula sınav olmak istediğimizi söyledik kabul etmediler. Şimdi bir sürü konuya çalışmamamızı ve sınava girmemizi istiyorlar. Sınavlar 40 dakika 40 dakikada bir sürü ünite bir sürü konu ayrı ayrı soru hepsini nasıl çözmemizi bekliyorsun ? Sınav olucaksa da sizin gibi sadece 1. ünitelerden sorsalar kabul edilebilir lakin ben tüm konulardan sınav olurken benden önce sınav olanlar sadece 1 üniteden sorumlu tutulursa ben buna karşı çıkarım. Ayrıca üslubunu düzelt birazcık ADAM ol terbiyesiz herif.yapılsın
4/2=8/4 tür
oturun çalışın
%99
sınav olunca tutuşanlar
kurtuluşunuz yok
olucsaksınız o sınavı
zamanınız var